Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 25175

Кирил Динчев изнесе лекция на Академия ЦСКА (СНИМКИ)
събота 18 януари, 2020  |   2071Кирил Динчев изнесе лекция на Академия ЦСКА (СНИМКИ)

Тази сутрин кондиционният треньор на мъжкия отбор Кирил Динчев изнесе лекция на футболистите от Академия ЦСКА на тема нутриция. Целта е младите таланти да бъдат обучени как правилно да изградят своя хранителен и питателен режим, което е изключително важна предпоставка за цялостното им израстване като професионални спортисти. 

Заниманието продължи повече от час, а на него присъстваха всички треньори от детско-юношеската школа на клуба и бразилецът Жеферсон, който от няколко дни е в София и тренира на облекчен режим. 

След презентацията Кирил Динчев, който притежава американска диплома за нутриционист, отговори на всички въпроси, които му зададоха футболистите. 

Треньорът Владимир Манчев сподели своя личен пример от престоя си в Испания, когато за пръв път е присъствал на подобни лекции, които са допринесли много за подобряване на формата му, защото правилното хранене е ключът към успеха.

Цялата презентация беше записана на видео и ще се прожектира на всички деца, които са част от Академия ЦСКА, а занапред Кирил Динчев е подготвил още интересни лекции, които представя и на футболистите от мъжкия отбор.

Момчетата разбраха, че зависи единствено от тях дали ще приложат в живота това, което научиха днес и си обещаха да изчистят вредните храни от менюто си, за да успеят час по-скоро да направят своя дебют в първия отбор на ЦСКА.

Сподели:          

СПОНСОРИ

MAX Score

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Армейско пиво

Костюми "Apolon Group"

Обувки "Кавалер"

Sponsors

Copyright © 2019 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА