Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 24339

Ел Маестро: Доволен съм, че спечелихме (ВИДЕО)
неделя 16 декември, 2018  |   1139Ел Маестро: Доволен съм, че спечелихме (ВИДЕО)

Старши треньорът Нестор Ел Маестро сподели мнението си за мача с Ботев Пд, който спечелихме с 2:1.

ПОДКРЕПЕТЕ ОТБОРА С WINBET ТУК (18+)

"Трудно е да говорим за нормален футболен двубой, физическото и психическото трябваше да вземе връх. Втората част бяхме по нервни и не играхме така добре, както през първото полувреме, всичко можеше да се случи, но съм доволен, че спечелихме", заяви треньорът.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ОФИЦИАЛНИЯ ОНЛАЙН МАГАЗИН НА ЦСКА.

"Знаехме, че ако играем на днешния ден, трябваше да заложим на отбор с повече биткаджии, да минимизираме пасовете назад, дългите подавания и да бъдем в противниковата половина по-дълго. За големи периоди от мача ни се получи. Не създадохме много положения, но бяха чисти. С повече късмет можеше и три гола аванс да имаме. Втората част бяхме по-отпуснати", добави Ел Маестро.

ПОСЛЕДВАЙТЕ ЦСКА В ИНСТАГРАМ.

"Бе важно да останем живи в битката за титлата. Не искахме да бъде в ситуацията на Левски, защото за тях всичко е приключило и им предстои много скучна втора половина от шампионата. За нас не е така, все още сме в битката и за купата. Шест точки до върха са много, но ние спечелихме днес и поне имаме надежда, ако резултатът бе различен, щеше да е невъзможно. Сега е трудно, но не невъзможно", сподели той.

Сподели:          

СПОНСОРИ

Вземи своята абонаментна карта

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Армейско пиво

Sponsors

Copyright © 2019 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА