Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23295


Гриша Ганчев посети отбора в Тетевен (СНИМКИ)
вторник 12 юни, 2018  |   6848Гриша Ганчев посети отбора в Тетевен (СНИМКИ)

Гриша Ганчев пристигна в Тетевен, където отборът ни е на лагер, и изгледа цялата тренировка на тима. Той разговаря с всички играчи и им пожела успешна и ползотворна подготовка. Ганчев проведе разговор и с новия треньор Нестор Ел Маестро.

Собственикът лично се увери, че условията, които предлага хотел "Олимп" в Тетевен на ЦСКА, са отлични. Комплексът разполага с модерен фитнес, СПА център и терен с добро тревно покритие. Неслучайно за поредна година отборът ни провежда част от подготовката си в планинския град.

В Тетевен ЦСКА ще се подготвя до 18 юни, когато ще изиграе и първата си контрола - от 17:00 часа срещу Етър (Велико Търново).

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 24)

 1  2  3   » 
 - Борис Т.
четвъртък 14 юни, 2018
Йорданеску си беше много добър просто не издържа на напрежението

 - Борис Т.
четвъртък 14 юни, 2018
Един и същ човек с няколко регистрации. Кой е той много добре си знае няма да го казвам

 - Йордан И.
четвъртък 14 юни, 2018
Умните хора,Славо,не обиждат ръководството ,не говорят за задници и ебане,не дават акъл кой футболист да се изгони и кой да се вземе! На теб това ти е ясно,знам! Като чета коментарите ти си ми ясен! Един чакам за среща на първия мач за сезона,ще го видя колко голям ЦСКА-р е! А за теб имам съмнения че си 100% говедо или чалмар! И недей да се обясняваш ,защото сте жалки вече! Гледайте си отбора и ако имате малко достойнство(не вярвам)коментирайте си вашите отбори. Смешни тролове

 - Славo Н.
сряда 13 юни, 2018
Прави ми впечатление, че 2-3 участници в коментарите се държат като някакъв род началници и пишат как правилно да се коментира. Не знам какви точно са, но не е тяхна работа кой какво мнение има. Умните хора се интересуват от отбора си и не наричат всеки с различно мнение рогат или делиорманец. Защото ако всичко вървеше според техните виждания ЦСКА досега да е останал с 1000 души клакьори, които пишат и говорят само "правилни" неща. Хайде да не досаждате, а?

 - Калин П.
сряда 13 юни, 2018
Не съм привърженик на цензурата, но действително има много крайни мнения, който изглеждат недобронамерени. Критиката е полезна, но това не означава обиди и нападки. Иначе и аз съм крайно недоволен от това, че беше назначен недоказан треньор тип Йорданеску 2, че селекцията се бави с оглед участието в ЕКТ, че се чакат предимно свободни агенти, че не се транферират добри български играчи, че не се обявяват плановете за ремонт на стадиона, че научаваме новините от анти ЦСКА сайтове, за трудностите при закупуване на оригинални артикули и т.н...., но все пак се надявам, че всичко това са грешки, който ще се преодолеят с времето. Въпреки всичко подкрепям с цялото си сърце отбора!

 - Станчо Н.
сряда 13 юни, 2018
Липсата на администратор започва силно да вреди на този сайт.

 - Кирил З.
сряда 13 юни, 2018
ДОКАТО НЯМА АДМИНИ В САЙТА ШЕ ШИШАТ ВСЯКАКВИ ИНДИВИДИ ТУКА ЗА СЪЖАЛЕНИЯ.

 - Вал В.
сряда 13 юни, 2018
Борисе, я понамали темпото,а. Май такива като теб изкараха над 100 000 лева глоби на клуба. Храните мишоците на Перукан и лишавате поне двама млади и кадърни български футболисти от заплати в отбора. Ако не разбираш какво искам да ти кажа, не си по-различен от кухорогите. Този форум е за изказване на мнение, а не за плюене по колеги-фенове. А се пишем , че сме по-различни и по -интелигентни. Така ли го доказваме като обвиняваме. И как измери, че си по-голям фен на ЦСКА от мен.

 - Борис Т.
сряда 13 юни, 2018
Вал В. тия черните потници за какво са бе говедаро-делиормански джендър

 - Борис Т.
сряда 13 юни, 2018
Вал В. Ти ме разсмя яко днеска. Някой шепнал на Дани и Гриша и те му се доверяват. Пич толкова ги и познаваш двамата ама като си говедаро-делиормански джендър


1 до 10 (от 24)

 1  2  3   » 

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА