Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23294


Информация за билетите за мача с Берое
четвъртък 19 април, 2018  |   1203Информация за билетите за мача с Берое

Билетите за мача от XXXI кръг на Първа лига между Берое и ЦСКА вече са в продажба. Двубоят ще се играе в събота (21 април) от 20:00 часа на стадион "Берое" в Стара Загора.

Цената на билетите за всички привърженици ще бъде 5 лева, а секторът за гости е с капацитет за 2000 души. При по-голям интерес домакините обещават да отпуснат още билети за нашите фенове.

Пропуските за VIP зоната са по 30 лева, включително и за деца. В останалите сектори децата до 12 години ще влизат на стадиона безплатно.

Билети за срещата се продават в Официалния фен магазин на Берое на стадиона, който е с работно време от 14:30 до 19:00 чaса, а също така могат да бъдат закупени и от всички каси на Ивентим в страната. За този двубой е предвидена и онлайн продажба с опция print@home. Можете да отпечатaте своя билет у дома и да го използвате за вход на стадиона.

ВЗЕМИ СВОЯ БИЛЕТ ЗА МАЧА ОТТУК.

В деня на мача касите на стадиона ще отворят два часа преди първия съдийски сигнал - в 18:00 часа.

ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 4 (от 4)

 - Бонка Ц.
четвъртък 19 април, 2018
Продажниците от Берое, начело с “големия” цесекар Томаш, след като си помислиха, че третото място им е сигурно, решиха вчера яко да полегнат на диванчето при мача с делиорманци. Нали никой не си мисли, че Камбуров без да иска на предния мач си съблече фланелката, за да получи поредния жълт картон и да не играе с тях. Но, не си мислете, че на мача с ЦСКА беройци отново ще полегнат на диванчето. Не, тогава зелените ще драпат със зъби и нокти, за да вземат трите точки. Защото ангажиментът си е ангажимент. Затова апелирам към нашите футболисти – момчета, на колене да лазите, трябва да биете ОТНОВО тварите, които се продават за едните пари, а уж имали кауза!?!

 - Марио К.
четвъртък 19 април, 2018
Г-н Белчев време е и ние да започнем да си гледаме интереса, пуснете само резервите в Стара Загора и запазете титулярите за мача в сряда.

 - Rosen I.
четвъртък 19 април, 2018
Да знаете, че тази мижитурка Белчев ще ни съсипе! В сряда пак ще пусне Чорбаджийски. И пак ще ни обърнат.

 - Степан Х.
четвъртък 19 април, 2018
Поредните леки жени на Киро, които ще ни скачат като за последно.


1 до 4 (от 4)


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА