Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 22994


До армейците
вторник 20 март, 2018  |   26009До армейците

Армейци,

за пореден път ставаме свидетели на безпрецеденто решение във вреда на нашия клуб.

Фернандо Каранга беше наказан заради начина, по който се радва след отбелязан гол. Подобни жестове сме виждали и на други стадиони по света, но там никой не се е почувствал обиден или застрашен от това, за разлика от България.

Кой и как разчете мислите на Каранга и се обиди от тях - не става ясно, но Фернандо няма да играе в следващия мач и ще трябва да плати много сериозна глоба.

Изумени сме как нито една комисия на БФС не се сезира за действията на футболиста от Лудогорец Сисиньо в мача с Берое, а за състезател на ЦСКА се действа светкавично.

Наясно сме, че ЦСКА вече е фактор в българското първенство и очевидно някой се притеснява от това. Разбираме и страховете на ръководителите на другите отбори, че ЦСКА може да стане шампион.

ИМА ЗАЩО ДА СЕ СТРАХУВАТЕ!

Ние няма да оставим нещата така и ще вземем всички законови мерки да спрем терора върху нашия клуб.

Ние сме ЦСКА и ще се борим докрай.

От ръководството

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 57)

 1  2  3  4  5 ...   » 
 - Станчо Н.
неделя 25 март, 2018
Най лошото е ,че Каранга няма да играе в още поне два мача от плейофите.Задължително още на мача с турската измет или по-угоден момент ще получи жълт картон и директно пропуска два мача.Това обаче не виждам как би ни спряло.Имаме достатъчно доказани вече сърцати момчета,които могат да решат важен мач убеден съм в това.В локвите на "Васил Левски" всички видяхме с очите си ,че имаме мъже в отбора така,че 32 титла изобщо не е далеч.

 - Владимир П.
четвъртък 22 март, 2018
Сега видяхте ли какъв страх ги тресе и жалките доносници и делиорманските чалми! Правиха,струваха наказаха Каранга, е и кво, пак ги е страх.След мач почивка се завръща и тогава жална им майка.Сега техните медии тръбят, ЦСКА продава Каранга.Може да си представите какъв кошмар е Каранга за тях! Но вие жалки доносничета много добре знаете,че може да продадем Каранга,но тогава пак няма да имате спокойствие,защото друг като Каранга ще стряска съня ви. Така е било и така ще бъде и занапред.ТРЕПЕРЕТЕ. На мача издигнахте транспиранти,предизвиквахте Кюстендилеца на двубой. Е , и кво стана! Кюстендилеца се яви,смаза от бой говедото и добре,че Росен Петров- Животното го спря,иначе го пращаше в Пирогов. И тук пак нещо интересно! На терена ви бием,вместо джентълменски да признаете превъзходството на ЦСКА,вие като започнахте с едни декларации,доноси,не се отучихте и нищо ново не научхте. Кюстендилеца смаза от бой говедото,вместо да признае,че е по-слаб,той каза-паднах достойно! Ха сега де!За това само бой по говедата и това си е. Само Ц С К А .

 - Явор Г.
сряда 21 март, 2018
Аз пък се радвам,че наказаха Каранга!Харесва ми да сме сами срещу всички!А още повече ще ми хареса заместника му,примерно Бланко,да накаже жълтурите с хеттрик или нещо подобно.:)

 - Трифон М.
сряда 21 март, 2018
Каранга не трябваше да показва жеста с отрязването на глави. Направи го за първи път (срещу Берое при гола си за 2:0) - не го наказаха. Направи го за втори път срещу Пирин - пак не го наказаха, но се вдигна доста шум и беше ясно, че при трети случай вече ще играе секирата. Въпрос на самодисциплина, каквато Каранга не прояви. Трябва ясно да му се каже, че не бива да дава поводи да го наказват. По никакъв начин! За надуваемия... да кажем фалос беше ясно, че ще има последствия. Фенските бъзици са едно, а поведението на служителите на ЦСКА - съвсем друго! Трябва да се държим на положение! Резултатът от това наказание е много лесен за предвиждане - Каранга ще излезе още по-мотивиран. И срещу Разград, и срещу ФК Донос! Ще ги разкатае! Така че... доноси, декларации, наказания - всичко отива в коша. Слаба атака към ЦСКА.

 - Йордан И.
сряда 21 март, 2018
Армейци! ЦСКА в момента има един огромен враг! Враг,който ако успеем да срутим и няма какво да ни спре! Всеки средноинтелигентен човек би се сетил за кого става въпрос! Това не е човека от Делиормана,бъдете сигурни! Зализания педераст е само маша в тлъстата ръка на младия олигарх от хотел Берлин!!! Моето скромно мнение е че трябва да насочим цялата си "любов" към тоя господин! Само ЦСКА!

 - Leonid S.
сряда 21 март, 2018
Нищо не очаквано.На времето на въпроса кои са най-тъпите се отговаряше-прост,по-прост,най-прост,шофьор,милиционер.Какво очаквате от милиционерския клуб от Подуене.Погледнете в официалната ложа на Герена-кмета -крадец,шофьори от УБО,агент Николай,помиарите от БФС.Кучев и Фурнаджийски и тн.От от тези гьон сурати да се очаква честна игра е наивност.Преди години кюстендилсото ренде Илиян Стоянов удари съдията,а Георги Марков/доносникът Николай/ го оправда като член на Изпълкома на същото БФС.А свастиките,ударените полицаи,расиските викове-за наркоидиотите-децата на Батков,наказание няма.ЦСКА трябва да отговори адекватно-документиране на всички мачове и сезиране,не на прогнилото БФС,а УЕФА.ЗА всичко-корумпирани съдии,двойни стандарти,културните дейци от София-Запад.

 - Борислав Д.
сряда 21 март, 2018
Здравейте, Спомняте ли си един испанец /бедоя/от говедата, как се радваше след всеки един гол отбелязван от него? Той не е ли заплаха за България? Редно е да съберем комитета по националната сигурност!!!

 - Milen M.
сряда 21 март, 2018
В Разград трябва да се намери начин да влезнем всички. Ще ни отпуснат билети за 10% което е много малко. Ако влезнем всички ще бъде много интересно.

 - Николай Т.
сряда 21 март, 2018
Братя и сестри знам че темата не е тук, но в Разград няма сектор за гости тея турци ще ни отпуснат някаква мижава бройка билети! Имаме ли идея какво ще става?

 - Ivan I.
сряда 21 март, 2018
Куршум за Перуката.Друг изход няма.


1 до 10 (от 57)

 1  2  3  4  5 ...   » 

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА