Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23236


ЦСКА с най-много национали
вторник 13 март, 2018  |   1373ЦСКА с най-много национали

Селекционерът на мъжкия национален отбор по футбол Петър Хубчев повика четирима играчи на ЦСКА за предстоящите контроли с Босна и Херцеговина и Казахстан. 

Това са Николай Бодуров, Станислав Манолев, Божидар Чорбаджийски и Кирил Десподов. За пореден път ЦСКА е отборът с най-много представители в националния ни тим. Нашите футболисти ще заминат на лагер в Разград веднага след вечното дерби е неделя (18 март).

Контролата срещу Босна и Херцеговина ще се играе на "Лудогорец арена" в Разград на 23 март, а проверката срещу Казахстан е насрочена за 26 март на "Панчо Арена" във Фелчут, Унгария.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 3 (от 3)

 - Трифон М.
сряда 14 март, 2018
Странно е, че липсва Малинов, но реално на неговия пост Хубчев разполага с една камара играчи - Чочев, Славчев, Костадинов - и е решил като четвърти там да викне Райнов вместо Кристиян.

 - Недко Н.
вторник 13 март, 2018
Браво на момчетата и им пожелавам успех с националната фланелка!Само ,че и аз се чудя защо ще играят в Разград? Чалмта ли е заповядал?!?

 - Владимир П.
вторник 13 март, 2018
Супер, даже може и Малинов да извика.Сега следва да попитам, а колко са от Делиормана!!! Какво става бре хора, какво става с каузата!!! Поне Агата Киро гела да извика,за водач,зяпачи,или нещо такова, нали е в Изпълкома на БФС.Нали за това бяха всички врътки да направят Перуката пак президент на БФС. Пък и вече сборовете стават в Разград.Мачовете ще се играят пак там.Абе,хора от БФС, вие как така засягате интересите на Данчо Лечков? Сега хотела му ще стои празен!Това повече да не се случва, ЯСНО !!!


1 до 3 (от 3)


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА