Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23284


Божидар Чуканов: Когато ми се обадиха от първия отбор се разтреперих (ВИДЕО)
петък 12 януари, 2018  |   8439Божидар Чуканов: Когато ми се обадиха от първия отбор се разтреперих (ВИДЕО)

Юношата на ЦСКА Божидар Чуканов, който е на 17 години и в момента е на първия си лагер с мъжкия отбор, даде първото си интервю за CSKA.BG.

Офанзивният футболист заяви, че за него е сбъдната мечта да е част от представителния тим и още от дете това е била цел номер 1 за него.

Чуканов разказа как е започнал да тренира футбол и от кои треньори се е учил през годините. През март 2017 той претърпя операция на коляното, но вече е възстановен и готов да се доказва с червената фланелка.

Божидар сподели, че всички в тима се отнасят добре с него и му помагат да се адаптира, а също така разказа как по-опитните футболисти се шегуват с него по време на лагера.

Една от големите надежди на българския футбол заяви, че е здраво стъпил на земята. Той сподели, че през 2014 година, след като изкара 2-седмични проби в английския Ливърпул, се е главозамаял, но тежката контузия му е показала, че трябва да наведе главата и да работи по-усърдно, за да постигне мечтите си. А те са ясни - титли и купи с ЦСКА.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 6 (от 6)

 - Ivan I.
петък 12 януари, 2018
Щом ЯВЕН и ДОКАЗАН вече талант като Чорбаджийски (май) изгуби титулярното си място за сметка на френския пенсиор Барт ,нещо не виждам как какъвто и да е млад български футболист от школата може да се наложи като титуляр във първия отбор.А ако не е титуляр още на възраст преди 20 години то по-добре да ги освобождават момчетата и да не си губят времето взаимно.Разбира се много ми се иска да греша и все пак някой от нашите да се наложи в отбора ,но съм пълен песимист реално.Поне във близките няколко години ще го караме със Джефърсъновците(нищо лично ,може да е добър футболист) заменящи пичове като Тони Недялков.Ще бъде тъпо ,ако не дадът шанс и на Владко Антов до най-много 1-2 години да се пребори за място сред 11-те.

 - Йордан Б.
петък 12 януари, 2018
Успех, момче! Бъди здрав и се раздавай докрай! Много голове и победи с червената фланелка! Ще има трудни моменти, но точно в тях показвай, че си Армеец!

 - Борис М.
петък 12 януари, 2018
Божка, от все сърце приятелю ти желая успех. Скъсай се от тренировки, изяж тревата и се докажи. Аз искам да гледам момчета като теб в ЦСКА. Пожелавам ти скоро да станеш гол майстор. САМО ЦСКА!!!

 - Тодор Т.
петък 12 януари, 2018
Пожелавам му много успехи с ЦСКА,както и да е здрав и да работи все по усърдно!

 - Todor D.
петък 12 януари, 2018
Успех и късмет!

 - Иво Ц.
петък 12 януари, 2018
Успех! :)


1 до 6 (от 6)


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА