Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 138 610

ЦСКА и Кубемба се разделиха
понеделник 08 януари, 2018

 
ЦСКА и Кубемба се разделиха

Армейци,

нападателят Кевин Кубемба и ЦСКА се разделиха по взаимно съгласие.

Кубемба пристига в тима преди година, но не успя да се наложи в състава и поради тази причина двете страни се съгласиха да прекратят трудовите си взаимоотношения.

Благодарим на Кевин за професионализма и себераздаването с червената фланелка и му пожелаваме много здраве и бъдещи успехи!

Сподели:          
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 10)

 - Трифон М.
вторник 09 януари, 2018
Кубемба има качества. Невероятна скорост за ръста си, добра техника, нелоша комбинативност. Но някак си е трудно да му се намери точното място. Мъчехме го като централен нападател, а той явно не беше такъв, но някак си не изглеждаше като пръв избор и на крилата, и зад нападателя. Ако се беше отпушил по-рано, може би щеше да се разкрие повече, но точното много пропуски като че ли го гипсираха и в крайна сметка не успя да се реализира в ЦСКА. Лично аз ще го запомня с добро. Изглеждаше свестно момче. Жалко, че не става за ЦСКА. Желая му успех!

 - Ивайло И.
вторник 09 януари, 2018
Благодаря на момчето за себераздаването, дано се реализира някъде скоро!

 - Владимир П.
понеделник 08 януари, 2018
Най-после, Кубемба отдавна доказа, че няма да ни върши работа. Просто не е за ЦСКА. Пожелавам му успех там където ще иде. Сега ще чакам тромавия Лое да го последва. Във всички мачове в които игра не го видях да даде поне един пас напред. Все подава назад или на най близкия до него играч по ширина на терена.Много пъти се размина опасно с топката.А играе на пост на който трябва да е на ТИ с топка в крака. Само ЦСКА.

 - Todor K.
понеделник 08 януари, 2018
Чао Комемба Лое чао и на теб

 - Побойчо Ч.
понеделник 08 януари, 2018
Лое също трябва да си ходи!

 - Стефан З.
понеделник 08 януари, 2018
Стамен Белчев спомена, че бил голяма личност, може, но на зеления килим не успя да убеди никого, че заслужава да играе в ЦСКА, така че логичното се случи. И все пак аз лично му съчувствам повече, отколкото на Меркадо.

 - Peter K.
понеделник 08 януари, 2018
Успех Кубемба.

 - Ivan I.
понеделник 08 януари, 2018
Ами може и да е показал някакви качества на някакъв етап за да го селектират ,но нещо със психиката не му беше наред и така и не се оправи.Просто беше адски припрян и неуверен ,да не казвам уплашен ,когато получаваше шанс като титуляр...Общо взето само той и Рафаел Перес си остават провалите на мениджърския ни екип.Другите чужденци които имаме или минаха през ЦСКА имаха от добри до много добри качества и ги показаха.Успех все пак на Кубемба.Може би във някой по скромен отбор със по-малки амбиции ще намери своето място.

 - Атанас В.
понеделник 08 януари, 2018
По добре късно отколкото никога.Сбогом и няма да липсваш на никого

 - Веселин Н.
понеделник 08 януари, 2018
Най-сетне.


1 до 10 (от 10)


SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА