Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23095


ЦСКА внесе жалба в БФС
вторник 21 ноември, 2017  |   2644ЦСКА внесе жалба в БФС

Ръководството на ЦСКА внесе жалба срещу съдийските отсъждания в мача от XVI кръг на Първа лига срещу Ботев (Пловдив), който се игра на стадион "Българска армия" в събота (18 ноември) и завърши при резултат 1:1 - резултат, за който голяма "заслуга" има главният рефер на двубоя Волен Чинков. 

При нулево равенство той отсъди дузпа в полза на Ботев Пд, след като защитникът ни Николай Бодуров дори не докосна Фернандо Виана, а Чинков показа жълт картон на Бодуров. По време на пресконференция вчера председателят на Съдийската комисия Петър Петров се извини на нашия клуб и призна, че арбитърът е допуснал грешка в тази ситуация. Ръководството на ЦСКА желае при задълбочено разглеждане на случая жълтият картон, показан на Николай Бодуров, да бъде отменен.

Ето го и целия текст на жалбата:

Уважаема комисия,

Обръщаме се към Вас, като компетентен орган, за да изразим изключителното си възмущение и недоволство от съдийските отсъждания на главния арбитър на срещата Волен Чинков, които в мача срещу БОТЕВ ПД влияят на крайния резултат.

Уважаема комисия,

Искаме да насочим вниманието Ви върху някои конкретни ситуации и отсъждания.

В 11‘08 минута, базирайки се на правилника, по всичко личи, че Крум Стоянов (№25) спира обещаваща атака с нарушение, извършено „отзад", срещу Кевин Меркадо (№7), което е задължителен жълт картон, но е отправена само устна забележка от Волен Чинков.

В 28'58 минута отново футболистът на Ботев Пд Крум Стоянов (№25) извършва нарушение, спиращо атака, започната от Кевин Меркадо (№7), след което отново не последва дори и устна забележка от рефера.

В 21‘42 минута на срещата при атака на Ботев Пд Фернандо Виана (№9) пада на земята, симулирайки, че е бил спрян с нарушение от Николай Бодуров (№5), но от записа ясно се вижда, че такова няма! Арбитърът г-н Чинков отсъжда дузпа и показва жълт картон на Николай Бодуров. Всичко това се случва на метри от рефера Волен Чинков.

Имайки предвид зачестилите груби съдийски грешки в ущърб на нашия отбор в изиграните едва 16 кръга се надяваме да бъдат взети необходимите мерки.

След като, председателят на Съдийската комисия Петър Петров говори публично за грешните отсъждания на Волен Чинков, Ръководството на ПФК „ЦСКА" София желае при задълбочено разглеждане на случая, жълтият картон, показан на Николай Бодуров, да бъде отменен.

Искаме да Ви обърнем внимание на друга ситуация от мача, в която Станислав Манолев (№11) бе задържан в наказателното поле на Ботев Пд от Лазар Марин (№24) и не последва никаква реакция от Волен Чинков. Това за нас, като ръководство, като клуб, показва тенденция в отсъжданията между двата отбора.

С оглед на гореизложеното искаме да Ви зададем следните няколко въпроса, базирайки се на правилника и правилата, описани от Борда на Международната Футболна Асоциация.

1. В 82‘ минута на срещата какво нарушение извършва Кирил Десподов (№19) срещу Иван Чворович (№99)?

2. След като изгледате запис от мача, може ли да знаем колко секунди вратарят на Ботев има право да държи топката в ръцете си, след като в 79'37 минута я улавя? И колко време е нужно, за да се изпълни аут или удар от вратата?

3. В 85'16 минута според вас няма ли опасна игра от страна на футболиста на Ботев Пд Цветомир Панов (№2)?

С уважение,
Изпълнителен директор
Трифон Попов

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 8 (от 8)

 - Кирил И.
четвъртък 23 ноември, 2017
По-добре намерете начин да вдигнете класата и качеството ,отколкото да пишете некви празнодумия,дето не хващат декиш!Ше им накривите капите на Киро Свинята,Перуката и сие педали!Съдийските аванти ни навредиха, най-вече поради слабата игра на отбора-четирите хикса(два ,от които на „Армията“ срещу посредствени отбори) бяха вследствие на това!Кво ни пречеше от 10-те положения срещу Пирин да вкараме поне едно или след мълниеносният обрат срещу невзрачните говеда да ги смачкаме(не знаеха на кой свят са!)?С майните никаква игра,добре че и те са гола -вода иначе бехме отекли. Господа ръководители,гледайте си в собствения двор и си подредете къщата,защото друг изход няма-нито ще ви уважат жалбата,нито ще се преиграят мачовете,нито ще ни върнат точките!!1

 - Атанас И.
сряда 22 ноември, 2017
По-добре късно,отколкото никога!Май позакъсняхме с реакцията към съдийството?!

 - Румен М.
вторник 21 ноември, 2017
поздравления! най-накрая нещо ясно, точно и конкретно. но домуса си има цяла торба с рефери за харчене. чинков и да бъде наказан, просто идва следващото съдийско камикадзе.

 - Недко Н.
вторник 21 ноември, 2017
Bravo!

 - Стефан З.
вторник 21 ноември, 2017
Да не се приемат извиненията на П.Петров! Съдийските безчинства срещу ЦСКА са рецидив. Да се иска оставката му и точка! И без уважение!

 - Станчо Н.
вторник 21 ноември, 2017
Жалбите са задължителни но ефекта ще е никакъв.Още в следващият мач ще бъде изхабен нов съдия ние пак ще загубим точки и тн и тн и тн и ДОКОГА ТАКА???Отиваме и изриваме тая сган от БФС друг начин не остана.

 - Иван В.
вторник 21 ноември, 2017
..е та то имали някой директор...

 - Вал В.
вторник 21 ноември, 2017
Това го написах още след мача. Само да не сте изтървали пак сроковете, бе директори. Както в армията гонката по устав е най-тежкото, което може да се случи на боеца, така и БФС трябва да го удряте с членовете на неговият Правилник. Еваларка на Дърпатов, че изкара кирливите ризи на БФС за случая при регистрацията на ФК Еничар. Това трябва да правят директорите, а не да пишат във фейсбук. Оставете писането на феновете.


1 до 8 (от 8)


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА