Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 136 030

Договорите за базите на ЦСКА (СНИМКИ)
сряда 01 ноември, 2017  |   18663

 
Договорите за базите на ЦСКА (СНИМКИ)

Армейци, 

поради големия интерес към договорите за наем на базите на ЦСКА с Министерството на младежта и спорта от определен кръг хора ги публикуваме, за да стане ясно на всички, че ЦСКА е единственият отбор, който продължава да плаща, за да използва собствените си бази.

Надяваме се, че така ще задоволим любопитството на всички, които си мислят, че ЦСКА не играе по правилата.

От ръководството

Сподели:          
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 10)

 - Кирил И.
сряда 01 ноември, 2017
Най-добрия вариант е,имайки в предвид отношението към другите клубове в България(освободени от плащане на наеми,данък сгради,данък смет и т.н.) шибаната държава да приспадне тези пари от наемите и да си ги признае за някакви вземания от ЦСКА или за инвестиция или да бъдеим компенсирани с някакви облекчения!Така ще има справедливост и ще бъдем поставени на една финансова плоскост с говедата и разни други клубчета!

 - Иво М.
сряда 01 ноември, 2017
Браво за това решение на клуба да покаже в каква среда за развитие са поставени вече 30години,всичко с фалита и отнемането на Червено Знаме от ЦСКА,нереални наеми и условия за стопанисване,при условие че всички конкуренти са без подобни разходи а дори с общински пари т.е. народни данъци се плащат консумативи на преки конкуренти Лайногорец,леевски,Славия и много други,общините дават на клубовете а не в нашия случай да взимат милиони наеми,данъци и да те принуждават и да даваш още милиони за всичко.Трябва да се региа много сериозно по този въпрос.САМО ЦСКА

 - Rumen R.
сряда 01 ноември, 2017
ЗАЩО ДЪРЖАВАТА НЕ ВЪРНЕ ПАРИТЕ,КОИТО ЦСКА Е ПЛАЩАЛ И ПЛАЩА НЕПРАВОМЕРНО ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ТРИДЕСЕТИНА ГОДИНИ И НЕ ПОЛУЧИ СОБСТВЕННОСТ ЗА БАЗИТЕ КАТО НАПРИМЕР ТУМОРА,СЛАВИЯ,РАЗГРАД И С ТЕЗИ ПАРИ ДА СЕ ВЪЗТАНОВИ СТАРОТО ДРУЖЕСТВО???????

 - Ivan C.
сряда 01 ноември, 2017
Мнжго съм доволен,че се появи този документ.Той е отличен отговор на ония отцепници и подлоги на гелосания от Делиормана и не само на тях.Сега им остава да направят "копи-пейст"и да си го окачат в рамка.Това е некрологът на тяхната предизвестена смърт.САМО ЦСКА.

 - Пламен К.
сряда 01 ноември, 2017
Плащаме 1 милиона на година, а говедата не си плащат даже и тока, та и водата. За какво говорим!

 - Димитър К.
сряда 01 ноември, 2017
Питам, защо се потули изнесения факт за собственноста на герена? Защо Журналистите мълчат? Защо държавата не си търси правата? Защо областния управител си замълча?

 - Гошо Т.
сряда 01 ноември, 2017
Ха сега.Къде сте бе авиатори? А може би чакате инструкции от Делиормана. Или Петричев като бивш журналист да ви напише отговора.

 - Vladimir V.
сряда 01 ноември, 2017
И сега какво стана ?Защо само ние плащаме а.

 - Емил С.
сряда 01 ноември, 2017
Не съм очаквал да видя нещо по-различно. Не разбирам защо толкова много някои искаха да бъде публикуван. Договор като договор.

 - Калоян Я.
сряда 01 ноември, 2017
Някой нещо сега?


1 до 10 (от 10)


СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА