Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 22940


ЦСКА продаде Преслав Йорданов
сряда 15 февруари, 2017  |   10913ЦСКА продаде Преслав Йорданов

Армейци,

ЦСКА осъществи втори изходящ трансфер през тази зима. Късно вчера Преслав Йорданов подписа своя договор с Ордабаси (Казахстан) и днес ще се присъедини към новия си отбор.

Преслав Йорданов дойде в ЦСКА през лятото на 2015 година. С червения екип той отбеляза 23 гола в първенството на ЮЗ "В" група. Преслав Йорданов имаше и основен принос за завоюването на Купата на България. В редовната фаза на турнира той вкара 6 попадения и стана голмайстор на турнира.

Новият отбор на Преслав - Ордабаси - завърши на четвърто място в последното първенство на Казахстан. Тимът е носител на купата на страната през 2011 година и на Суперкупата на Казахстан през 2012 година.

Ръководството и спортно-техническият щаб благодарят на Преслав Йорданов за професионализма и себераздаването и му пожелават много лични и професионални успехи!

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 20)

 1  2   » 
 - Любо П.
четвъртък 16 февруари, 2017
Преслав трябваше да остане поне до 04.03 за да накаже прокажените.Успех на Преси,подвига който сътвори с ЦСКА във В група ще се помни вечно!Само ЦСКА!

 - Веселин К.
сряда 15 февруари, 2017
Успех, Преславе! Един от нас!

 - Светослав Г.
сряда 15 февруари, 2017
Успех Преславе,оставаш навсегда в червените сърца.

 - Georgi A.
сряда 15 февруари, 2017
Ура! Две от дърветата (с Диого Виана) ги "шитнахме"! Браво!

 - Неделчо К.
сряда 15 февруари, 2017
Ще липсваш Преславе...надявам се един ден да се завърнеш на Българска армия !

 - Станчо Н.
сряда 15 февруари, 2017
На добър час Преславе.Донесе Ни много радостни моменти и ти пожелавам само успехи и един ден отново да облечеш червената фланелка!УСПЕХ ОБИЧАМЕ ТЕ!!!

 - Ivaylo I.
сряда 15 февруари, 2017
На добър час ! Успех ,момче -не забравяй от къде си тръгнал!

 - Ivan I.
сряда 15 февруари, 2017
Колко грозно звучи обаче - "продаде"...Той да не е говедo да го продават.Трансферирали са го...еми лошо няма предполагам...след като дори ХИПЕР талант като Милчо Георгиев ще бъде поредния изхабен и изхвърлен във небитието от неспособните да налагат младите ни таланти тиквеници ,които работят във българския футбол ,предполагам за Преслав съвсем няма място.Поредното парче от пъзела на великия ,героичен и романтичен отбор спечелил купата през 2016 си отива.Успех ,Преславе ,ти си истински пич и добър футболист.Благодаря за това че мина през чистилището със нас въпреки че най-вероятно си имал по-изгодни от професионално и финансово естество варианти.Завинаги един от нас!

 - Румен Х.
сряда 15 февруари, 2017
Успех, Преславе! Благодаря ти за всичко, което даде на ЦСКА, ние няма да го забравим!!! Желая ти някой ден пак да се върнеш на Армията, още по-силен!!!

 - Борис М.
сряда 15 февруари, 2017
Правилно решение според мен. Благодаря на Преслав за всичко което направи, желая му много успехи и очаквам вече да започне да блести и за националния отбор. САМО ЦСКА!!!


1 до 10 (от 20)

 1  2   » 

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА