Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 21756

Уникална подкрепа за волейболистите на ЦСКА в "Арена Армеец" (ВИДЕО)
четвъртък 12 януари, 2017  |   5653Уникална подкрепа за волейболистите на ЦСКА в "Арена Армеец" (ВИДЕО)

Червената агитка превърна срещата ЦСКА - Амрисвил в уникален волейболен празник. Ултрасите от Сектор Г отново бяха на висота и подпрепяха състезателите на Александър Попов от първата до последната минута на срещата, която завърши с триумфално завръщане на червените в Европа. Хореографията беше една от най-впечатляващите през последните месеци. Сред подкрепящите волейболния ЦСКА беше и Гриша Ганчев.

Феновете ще подкрепят армейците и на реванша в Швейцария след седмица. Десетки привърженици на ЦСКА ще пътуват до алпийската страна специално за мача, като се очаква към тях да се присъединят и много фенове, живеещи в чужбина.

Вижте уникални кадри на червената агитка в "Арена Армеец".

Гледай видео тук

Сподели:      

Коментари от потребители:

1 до 5 (от 5)

 - Теодор Р.
четвъртък 12 януари, 2017
А НА ТОЗИ ИЗРИГНАХ МОЩНО В СЕКТОРА И ПРЕДИ И СЕГА ШАМПИОН Е ЦСКА И СЕГА КАТО ГЛЕДАМ ТЕЗИ ПРЕКРАСНИ КАДРИ НАТРЪКВАМ ЦЕЛИЯ!!!!! ЩЕ ДОЙДАТ ОТНОВО ТЕЗИ ВРЕМЕНА КОГАТО МАЧКАХМЕ, ВСИЧИ И ВСИКИ ПО ПЪТЯ СИ!. ПРОСТО ТРЯВА ДА СЕ ВЪОРАЖИМ ВСИЧКИ С ТЪПЕНИЕ И ВРЕМЕ ВАЖНОТО Е ЧЕ, ЦСКА ТАЗИ ГОДИНА ВЪЗКРЪСНА И СЕ ВЪРНА В ПЪРВА ПРОФИСИОНАЛНА ЛИГА! И УСПЕХИТЕ ЩЕ ДОЙДАТ СИЛНО ВЯРВАМ В ТОВА. САМО ТРЯВА ДА СМЕ ЕДИННИ И СПЛОТЕНИ КАТО ЕДИН ЮМРУК!!! САМО ЦСКА АРМЕЙЦИ, ОТ ТУК ДО КРАЯ НА СВЕТА А Й СЛЕД ТОВА!!!

 - Теодор Р.
четвъртък 12 януари, 2017
А ТОЗИ ИЗРИГНАХ МОЩНО В СЕКТОРА И ПРЕДИ И СЕГА ШАМПИОН Е ЦСКА И СЕГА КАТО ГЛЕДАМ ТЕЗИ ПРЕКРАСНИ КАДРИ НАТРЪКВАМ ЦЕЛИЯ!!!!! ЩЕ ДОЙДАТ ОТНОВО ТЕЗИ ВРЕМЕНА КОГАТО МАЧКАХМЕ, ВСИЧИ И ВСИКИ ПО ПЪТЯ СИ!. ПРОСТО ТРЯВА ДА СЕ ВЪОРАЖИМ ВСИЧКИ С ТЪПЕНИЕ И ВРЕМЕ ВАЖНОТО Е ЧЕ, ЦСКА ТАЗИ ГОДИНА ВЪЗКРЪСНА И СЕ ВЪРНА В ПЪРВА ПРОФИСИОНАЛНА ЛИГА! И УСПЕХИТЕ ЩЕ ДОЙДАТ СИЛНО ВЯРВАМ В ТОВА. САМО ТРЯВА ДА СМЕ ЕДИННИ И СПЛОТЕНИ КАТО ЕДИН ЮМРУК!!! САМО ЦСКА АРМЕЙЦИ, ОТ ТУК ДО КРАЯ НА СВЕТА А Й СЛЕД ТОВА!!!

 - plamen k.
четвъртък 12 януари, 2017
Успех в Швейцария! Само ЦСКА!

 - Светослав Г.
четвъртък 12 януари, 2017
Браво на Армейците и на терена и на трибуните.Само ЦСКА!

 - Todor Y.
четвъртък 12 януари, 2017
Невероятно видео! БРАВО!


1 до 5 (от 5)


СПОНСОРИ

Юбилейна фланелка ЦСКА - 70 години

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2017 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА