Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23546


Стамен Белчев бе утвърден за постоянен треньор на ЦСКА
вторник 03 януари, 2017  |   12096Стамен Белчев бе утвърден за постоянен треньор на ЦСКА

Армейци,

След заседание на Управителния съвет на ПФК ЦСКА, съвместно с ръководството на клуба, бе взето решение Стамен Белчев да бъде утвърден като постоянен треньор на представителния мъжки отбор!

Ръководителите на футболен клуб ЦСКА пожелават на Стамен Белчев много успехи начело на най-титулувания български отбор!

ЦСКА - ТОВА СИ ТИ!

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 25)

 1  2  3   » 
 - Станчо Н.
петък 06 януари, 2017
Рядко блъскам по-няколко поста един под друг но нека всички дето са не доволни им стане ясно,че бъдещето е пред нас.Ние разполагаме с толкова чист клуб в момента ,че неща от сорта на това всеки да е недоволен за трансферите през лятото и грешките с тренъорските смени тези неща са абсолютно ненужни.Трансферите се забавиха поради ред причини за това нямаше как да се привличат играчи вече беше късно края на август.Нека започнем годината позитивни .ЦСКА си е отново у дома нямаме милиони дългове имаме прекрасни споразумения за базите виждате новите договори дават едно спокойствие на собствениците,че няма новото правителство да каже стоп взимаме си базите защото са държавни.Давайте го по-спокойно имаме цялото време на света.Бъдете благодарни,че сме отново в професионалният футбол макар,че днес трябваше да сме някъде по селата или изобщо да ни няма. ЛЮБОВТА НА ФЕНОВЕТЕ, РАБОТАТА НА РЪКОВОДСТВОТО И ИГРАТА НА ФУТБОЛИСТИТЕ ОТНОВО ЩЕ БЛЕСТИ,КАКТО Е БИЛО ВИНАГИ И ВОВЕКИ.УСПЕХ АЙРМЕЙЦИ

 - Georgi A.
четвъртък 05 януари, 2017
Лошото е, че дори познатото "сега градим за догодина" вече е мираж. Тази зима беше последният възможен момент да вземем доказал се и качествен треньор и да обновим отбора, за да се обиграва за следващия сезон. Понеже миналото лято в ЦСКА нищо не се свърши откъм трансфери. Очаквам лятото пак масова разпродажба, а до зимата да се оправдаваме с "нови са, обиграват се още"...

 - СВЕТЛИН Д.
сряда 04 януари, 2017
НАЙ-ДОБРОТО И РАЗУМНО РЕШЕНИЕ

 - Станчо Н.
сряда 04 януари, 2017
Петре всички четем преса не мислиш ли?Моите уважения но тук не е мястото да се постват новини!

 - Peter K.
сряда 04 януари, 2017
"Българска армия" и тренировъчната база в Панчарево вече са част от капитала на държавната фирма за управление ни имоти "Национална спортна база" Правителството промени статута на стадион "Българска армия" и тренировъчната база в Панчарево, ползвани от ЦСКА, и ги вкара в капитала на държавната фирма за управление ни имоти "Национална спортна база" ЕАД, съобщава "Днвеник" Имотите заедно с построените в тях сгради и съоръжения стават от публична държавна частна държавна собственост. Досега терените се управляваха от Министерството на младежта и спорта. "С апортирането чрез записването на нови акции ще бъде увеличен капиталът на "Национална спортна база" ЕАД със стойността на непаричната вноска, представляваща правото на собственост върху имотите. Това ще позволи при едно добро управление да бъдат реализирани инвестиционни проекти и съответно свободен паричен ресурс", се казва в решението на правителството в оставка. "С оглед правния режим на частната държавна собственост ще се разшири кръгът от възможности за по-доброто стопанисване на имотите. Целта е да се постигне по-добро и по-ефикасно управление, за да се развият и да се използват активно като спортни имоти", се казва още в обосновката на кабинета. От спортното министерство уточниха, че цялостната политика е насочена към вкарването на имотите в търговските дружества.Това добре ли е за нас?

 - Анастас Я.
сряда 04 януари, 2017
Стамен е добър избор, от четирите му есенни мача се видяха доста положителни неща. Свали напрежението от играчите, самите футболисти признаха че разговаря с всеки поотделно точно в тази насока, подобри статичните положения, отбора започна да играе малко по атакуващо и нестандартно, не допусна гол за 4 мача и най-важното не се страхува да налага млади играчи. Нищо чудно да се окаже червения Георги Дерменджиев.

 - Валери Д.
сряда 04 януари, 2017
Грешка,голяма грешка,какво да кажа повече.Не доказан треньор,дано експеримента да е успешен.

 - Александър Л.
вторник 03 януари, 2017
Успех!

 - иван и.
вторник 03 януари, 2017
Пореден експеримент за сметка на все по-намаляващите фенове.С този треньорски екип много трудно ще стане.Пробив във Европа се гради от 9-ти януари.Или поредната нулева година...дано с търговете за емблемата успеем!

 - Станчо Н.
вторник 03 януари, 2017
За егото на един великан и заслужил любовта на стотици милиони сърца и покорил върхове достойни за богове няма да говорим това не е наша работа.Искам да пожелая на Стамен Белчев да бъде много корав в този момент.Много мъжество и да продължава да се игнорира от напрежението явно е ,че на него не му влияе или поне не му пречи на работата.Господин Белчев ние сме плътно зад вас.Вярваме във вас ,както вярваме в ръководството,което ви е назначило.Успех и мъжество! на тези дето вярваме във вас ни докажете,че не грешим а на останалите ги накарайте да повярват!НАПРЕД АРМЙЕЦИ!!!


1 до 10 (от 25)

 1  2  3   » 

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА