Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23546


Позиция на футболен клуб ЦСКА
неделя 27 ноември, 2016  |   125065Позиция на футболен клуб ЦСКА

Армейци,

След спешно заседание ръководството на футболен клуб ЦСКА се опита да убеди старши треньора Едуард Йорданеску да продължи своята работа на ст."Българска армия", но специалистът категорично отказа и настоя за разтрогване на неговия договор по взаимно съгласие. До края на годината отборът ще бъде ръководен от треньора на ЦСКА II Стамен Белчев, след което ще бъде определен постоянен треньор. Ръководството на ЦСКА благодари на Едуард Йорданеску и му желае лични и професионални успехи. 

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 82)

 1  2  3  4  5 ...   » 
 - Иво Ц.
сряда 30 ноември, 2016
Ходи го попитай.

 - Александър И.
вторник 29 ноември, 2016
Във момента друго ме интересува дали Г.Г наистина ще напусне клубъ

 - Иво Ц.
вторник 29 ноември, 2016
Стига сте наричали човека мамалига. Тук всички сигурно знаете повече от него. Може би повече от половината дори не сте били на мача.

 - Иван М.
вторник 29 ноември, 2016
Мисля, че прекалено много го търпяхме това румънче! Отначало му вярвах, ама само големи обещания и никакъв прогрес... Само се чудя ГГ какви игри играе с тези слухове, че се оттегля (постоянно публикува във фейсбук разни статии, с който аз си правя такива изводи) т.е нито потвърждава, нито потвърждава, нито отрича дали е истина или не! Нещо работата последно време не ми харесва!

 - Иван П.
вторник 29 ноември, 2016
Значи сега съм говедо, само защото съм на различно мнение ли ???Тази мамалига въобще не трябваше да стъпва на "Армията", и всички много добре го знаехме, беше ясно като бял ден!Разбирам, че се допускат грешки, но сега да си мием ръцете, че Ицо примерно го е докарал, и трети се съгласил, не е рентабилно.Доколкото за Ицо, трябва да е само представител, облик на ЦСКА, и да не се припарва до треньорското звено, защото го е доказал, че не става нищо от него в тази посока(да ме извинява, но като треньор е гола-вода).Когато има нещо, какво да си мълчим и да си пеем песничките, а в същото време да падаме от Верея, Дунав и т.н.Иначе големите приказки шампиони ще ставаме, да ни се смеят хората.И това, че сме тръгнали към шампионската титла не го казваме ние, а ръководството.Все пак човек трябва да си знае моментните възможности, а не да говори празни приказки.Кой ЦСКА-ар не иска да станем шампиони???На всички им беше ясно, че този сезон нямаше как да стане, а защо се говореше толкова не ми беше ясно,а и много неща се промениха.Дано всичко си дойде на мястото, но с чужд треньор няма как да стане.Доказвано е хиляди пъти...

 - Станчо Н.
вторник 29 ноември, 2016
Смешно е само да си помислим,че Ганчев ще спре нещо,което е заложило собственото му име на карта.Определено грешите господа говеда мръсни хейтъри и драскачи търсещи скандали,където ги няма.Разберете,че Ганчев не се отказва от един пропуснат сезон Ганчев за годините в спорта се превърна в тотален професионалист и МОЖЕЩ И ЗНАЕЩ ЕРОДИТ В ТАЗИ СФЕРА.Вие добре ли сте.Този човек ще си изтръгне сърцето но ще ни заведе там ,където ни е мястото на върха.ЗАЕДНО ЩЕ ГО НАПРАВИМ.АКО ВИДИТЕ ПИСАНО НЯКЪДЕ НЕЩО СРЕЩУ ГОСПОДИН ГАНЧЕВ ПОМНЕТЕ ТОВА НЕ Е ПИСАНО ОТ ЧОРБАР .СРЕЩУ ГАНЧЕВ ПИШАТ ГЕЛОСАНИТЕ СИНИ КУРВИ,КОИТО СЕ ПРАВЯТ НА ЧОРБАРИ ПО-ФОРУМИТЕ И ИМИТИРАТ НЯКАКВО НЕДОВОЛСТВО ,КАТО НОМЕРА С АБОНАМЕНТНИТЕ КАРТИ.БОГ ДА БОГОСЛОВИ Г-Н ГАНЧЕВ. НАПРЕД АРМЕЙЦИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ СМЕ БИЛИ И В ПО ТЕЖКИ ПОЗИЦИИ В КЛАСИРАНЕТО ,КАТО НЕ МОЖЕ ТРЕНЪОРА НИЕ СМЕ ХОРАТА,КОИТО МОЖЕМ ДА БУТАМЕ ОТБОРА НАПРЕД.ЗА ТОВА ИДВАЙТЕ НА СТАДИОНА ЗА ДА СМЕ 12 ИГРАЧ.ЗАЩОТО НИЕ СМЕ ЦСКА!

 - Ивайлп Й.
понеделник 28 ноември, 2016
ще подкрепя Ганяев,,,във всяко отношение....само цска....

 - krasimir a.
понеделник 28 ноември, 2016
хайде по спокойно Гришата никъде няма да ходи. Горе главите и продължаваме напред, но трябва да сме по спокойни, разберете не може изведнъж и хоп шампиони. Трябва време, подходящи играчи/готови да умрат за цска/,чужденци с качества на които им е ясно какво е цска,треньор авторитет,играчите трябва да го гледат в очите и да му вярват, високи цели и ние от едно равенство или загуба да не хленчим.За съжаление подготвени българи за треньори способни за пробив в евротурнирите не виждам.Гледате ли Нефтохимик с Хр.Янев и част от миналогодишния състав са доста зле, чисто футболно.Много го харесвам Ицо Янев, ама трябва да ходи още малко да понаучи тънкостите във футбола, а не да си губи времето с проекти без бъдеще.

 - Giambatistta V.
понеделник 28 ноември, 2016
Пичове,това с оттеглянето на Гришата са долни интригантски игри на рогатите от подуене и платената им клика,искат да се възползват от момента и да нажежат още повече обстановката...тея техни номера вече ги знаем много добре.Гришата не е случаен човек да не знае за какво иде реч.Искам да му кажа,че всички сме зад него и да не се потдава на долни интригантски задкулисни игрички от страна на динамовци...много скоро нещата,ще си дойдат на мястото,а именно ЦСКА да е на върха...УСПЕХ на всички обичащи и милеещи за клуба

 - Петър С.
понеделник 28 ноември, 2016
Като, че отговора е логично това. Да разпръснеш като пилета собствени играчи, да докараш очевидно не по добри и да декларираш свръх цели е несериозно. Гришата е професионалист, доказал го е. Кой ги забърква тия каши.


1 до 10 (от 82)

 1  2  3  4  5 ...   » 

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА