Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 127 465

Трапеза Бойс
понеделник 21 ноември, 2016  |   2561

 
Трапеза Бойс

"Трапеза бойс" е една от най-активните групировки в агитката на ЦСКА. В нея членуват армейци от различни прослойки, но най-важното е, че сумарно имат десетки хиляди мача на ЦСКА на живо зад гърба си. Бивши футболисти и спортисти на червения клуб, бизнесмени, творци, журналисти, интелектуалци, артисти, търговци от различен калибър, но най-вече обикновени и истински хора.
Не на последно място, разбира се, те са фенове, обичащи безгранично ЦСКА - това е пъстрата палитра, която най-точно олицетворява прослойката и големият кръг около "Трапеза бойс". Голяма част от членовете, сред които и доста дами, са тези, които са дали много на Сектор "Г" през годините.
Сега, вече улегнали, те имат своите запазени места на централната трибуна на "Армията". "Трапеза бойс" се слави и с още нещо - с тези хора не може да се скучае и са готови на всичко за ЦСКА.
Групировката няма мач, на който да няма няколко десетки свои представитeли на стадиона, когато играе най-титулуваният български клуб, независимо дали става въпрос за София, някъде из България или чужбина. Ако една религия, каквато безспорно е ЦСКА, или идея, която се предава от поколение на поколение, то това важи в пълна сила за "Трапеза бойс".
Всички членове, които са около 70 на брой, са генетично свързани с ЦСКА и със стадион "Българска армия". Затова и там можете да ги срещнете винаги, дори когато няма мач на армейците.

Сподели:          

СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Армейско пиво

Костюми "Apolon Group"

Обувки "Кавалер"

Sponsors

Copyright © 2020 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА