Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 133 795

Велико Търново посреща над 200 фенове на ЦСКА
четвъртък 17 януари, 2019  |   13770

 
Велико Търново посреща над 200 фенове на ЦСКА

Повече от 200 привърженици на ЦСКА ще се съберат във Велико Търново на 19 и 20 януари за национална фен среща. В старата столица се очакват запалянковци от над двадесет населени места в България, сред които София, Пловдив, Варна, Бургас, Видин, Сандански, Димитровград, Козлодуй и други.

В програмата е предвидено посещение на Център за настаняване от семеен тип, където ще бъдат подарени топки и артикули на ЦСКА, осигурени от "Сектор Г". Ще бъдат поднесени венци и цветя на паметника "Майка България" в центъра на града. 

"С тази среща искаме да покажем нашето единство и подкрепа към любимия отбор. Предвиждаме голям купон в местна механа и се надявам всички да се забавляват с любимите рефрени от стадиона. За всички нас предстои тежък полусезон в борбата за титлата. Подобни събирания ще ни дадат още по силна вяра, на нас и нашите футболисти, че можем да сме шампиони. В събота в 17:00 часа ще се срещнем с децата от ЦНСТ на ул. "Колоня Товар" №14. За тях сме подготвили топки и подаръци с логото на ЦСКА. В неделя в 12:00 часа ще поднесем венци и цветя на паметника "Майка България", а след това ще посетим Царевец", споделят организаторите, които уточняват, че вече няма свободни места в заведението, в което ще се проведе сбирката.

Сподели:          

СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА