Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 136 685

ФА "ЦСКА Лондон" с нов спонсор (СНИМКИ)
петък 16 ноември, 2018

 
ФА "ЦСКА Лондон" с нов спонсор (СНИМКИ)

Благодарение на страхотното си представяне, отборите от Футболна академия "ЦСКА Лондон" спечелиха доверието на още един спонсор. Госпожа Ирина Илиева - собственик на доказалия се във Великобритания "RIO CAFE - bar & restaurant", ще подкрепя Академията, а логото на заведението вече е брандирано на екипите на юношите. Госпожа Илиева е възпитана с любовта към червения отбор и ще помага на нашите отбори в дългосрочен план.

Вече са готови и екипите на малките армейци за сезон 2019, благодарение на техническия спонсор "Misho sport". На тях са поставени логата на спонсорите -  веригата луксозни ресторанти "Уникат-2" и "RIO CAFE - bar & restaurant", като за първи път децата ще ги облекат за турнира "София къп 2019", който ще се проведе в края на февруари.

След отличния старт на децата от отборите в ELE League, интересът към Футболна академия "ЦСКА Лондон" става все по голям. Поради тази причина ръководството взе решение да доразвие Академията от следващия сезон, като изгради структура, доближаваща водещите клубове в Англия, а именно "development" и "advanced".

Всички възрастови групи се представят чудесно и вече разкриват своя армейски дух, раздават се за червения екип, осазнявайки колко е отговорно да носиш с чест свещената фанелка с трите звезди.

Отборът U13 е лидер в своята възрастова група. Децата разкриват своя потенциал и тимът ни е един от големите претенденти за спечелването на лигата.

За записване в Академията:
Info.cska.london@gmail.com
www.cskafootballacademylondon.com
Информация :
‎07999774740

Сподели:          

СПОНСОРИ

A1 Wallet

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА