Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 133 790

Аспарух Никодимов представи автобиографията си в Казанлък (СНИМКИ)
четвъртък 01 ноември, 2018  |   7619

 
Аспарух Никодимов представи автобиографията си в Казанлък (СНИМКИ)

Аспарух Никодимов гостува в Казанлък, където представи своята автобиография "С ЦСКА в сърцето" пред червените фенове. Повече от 100 привърженици, сред които и членовете на фен клуб "Червени воини" - Казанлък, присъстваха в залата на литературно-художествения музей "Чудомир" във вторник вечер, а легендарният футболист и треньор отдели специално внимание на всеки от тях. Паро надписа поименно книгите на всички фенове и се снима с армейците за спомен. 

След края на официалната презентация, Аспарух Никодимов беше специален гост във фен клуба и изгледа заедно с привържениците осминафиналния мач за Купата на България между ЦСКА и Витоша, който спечелихме с 3:1.

Срещата беше емоционална както за феновете, така и за Паро, който сподели, че е избрал да гостува в Казанлък, защото от десетилетия това е един от най-червените градове в страната. 

ХАРЕСАЙТЕ ФЕЙСБУК СТРАНИЦАТА НА "ЧЕРВЕНИ ВОИНИ" - КАЗАНЛЪК.

"Благодаря на Аспарух Никодимов и авторите на книгата, че са наши гости днес. Поласкани сме, че една от най-големите легенди на ЦСКА и българския футбол избра Казанлък, за да представи автобиографията си. Щастливи сме, че имаме възможността да се докоснем до този огромен човек, какъвто е Паро. Тази среща ни остава скъп спомен за цял живот", сподели председателят на "Червени воини" Велимир Иванов.

От името на фен клуба той връчи на Никодимов благодарствена грамота, чрез която феновете изразяват огромната си признателност към Паро и приноса му за величието на ЦСКА. Освен нея, Паро получи и шал на "Червени воини", както и химикалка на фен клуба, с която надписа книгите.

Привържениците отправиха и покана към Аспарух Никодимов за 20-годишния юбилей на "Червени воини", който ще се чества през месец юни 2019 година. Членовете на фен клуба плануват да отбележат празника с тържество, на което да присъстват легенди на ЦСКА и представители на червените фен клубове от региона.

Сподели:          

СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА