Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 24609

ФА "ЦСКА Лондон" продължава да се разраства
събота 14 юли, 2018  |   2943ФА "ЦСКА Лондон" продължава да се разраства

Юноши на Футболна академия "ЦСКА Лондон" взеха участие в много силен турнир, патрон на който бе легендарният французин Робер Пирес. Надпреварата беше организирана от г-н Ален Сирил от ФА "Ланс - Лондон" и в нея участие взеха деца от академиите на Челси, Кристъл Палас, Куинс Парк Рейнджърс, Нант, Ланс, отбори от Антигуа, Гвинея и много други. Червените се представиха достойно и натрупаха ценен опит от мачовете срещу свои връстници от някои от най-добрите академии в Англия. Ален Сирил организира и един от най-силните юношески турнири в Англия - Интернешънъл Лондон Къп и отправи официална покана към "ЦСКА Лондон" за надпреварата догодина. Той се изказа ласкаво за ЦСКА и сподели, че е запознат с историята на червените и знае, че армейският клуб е дал много качествени футболисти на редица европейски клубове през годините.

Ръководството на ФА "ЦСКА Лондон" организира турнир по случай 70-годишния юбилея на клуба. Въпреки че в академията играят момчета от различни държави, треньорите в клуба всеки ден им разказват за славната история на ЦСКА и децата са запознати с успехите, които е постигал отборът през годините. Турнирът се превърна в празник. Той беше вълнуващо преживяване за всички в клуба и със сигурност остави незабравими спомени у децата и зрителите, които проследиха двубоите на живо.

"Интересът към Футболна академия "ЦСКА Лондон" е все по-голям. Хората виждат, че се работи професионално и се стараем да се развиваме всеки ден и все повече деца идват на тренировки. От новия сезон отборът ни до 15 години ще бъде ръководен от Асен Бербатов. Братът на Димитър Бербатов няколко пъти ни посети, одобри нашите идеи за развитие и се договорихме да започне работа при нас. Пожелаваме му успех в нашата академия", заяви пред CSKA.BG директорът на ФА "ЦСКА Лондон" Кирил Иванов.

Сподели:          

СПОНСОРИ

Вземи своята абонаментна карта

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Армейско пиво

Костюми "Apolon Group"

Обувки "Кавалер"

Sponsors

Copyright © 2019 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА