Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 127 485

Червен триумф на Шипка (СНИМКИ)
понеделник 24 юли, 2017  |   4125

 
Червен триумф на Шипка (СНИМКИ)

Двама от топ пилотите у нас - Любен Каменов (от Иако Рейсинг Тим, с Мицубиши Лансър Ево 9) и шуменският инженер Христо Манолов (от тима на Боила, също с Мицубиши Лансър Ево 9) станаха паралелни победители в планинското състезание "Шипка Дамасцена".

Автомобилът на отбора на Боила е облепен с лепенки на ЦСКА - имайки предвид пристрастията на екипа.

Състезанието, организирано от Казанлък Моторспорт, бе едновременно открито международно (кандидатски старт за Купата на ФИА в тази дисциплина) и пети кръг от националната надпреварата на „планинарите".

По тази причина Каменов спечели надпреварата за Купата на организатора, но не взе никакви точки от първенството, докато Манолов записа втората си победа за годината и прибави 25 точки към актива си за генералното класиране.

Екипът, разбира се, не пропусна да гледа и двубоя с Лудогорец на "Армията", макар и по телевизията, тъй като тогава се проведе надпреварата.

"Много ме е яд, че не успяхме да спечелим. Ще ви кажа нещо, в което съм убеден - ЦСКА започне ли тромаво, накрая става шампион. Мога да дам много примери", коментира един от хората в екипа на Боила - Росен Бозов.

"Криминалното ни изваждане от Лига Европа не позволи на Стойчо Стоилов да вземе това, което беше набелязал като нови футболисти. Оттам се объркаха малко нещата, но сегашните момчета показаха, че имат класата за шампион. Трябва да се поглеждат по-често в огледалото преди да излязат от съблекалнята и да видят хубаво каква фланелка носят. Лудогорец няма да е шампион, ЦСКА ще бъде! Помнете ми думите. Един мач не печели титлата! Само ЦСКА ДО КРАЯ НА СВЕТА! АРМЕЙСКИЯТ ДУХ Е ГОЛЯМА РАБОТА, РАЗБЕРЕТЕ ГО!", сподели още Бозов пред CSKA.BG .

Сподели:          

СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Армейско пиво

Костюми "Apolon Group"

Обувки "Кавалер"

Sponsors

Copyright © 2020 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА