Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 127 490

Футболна академия "ЦСКА Лондон" набира популярност
понеделник 10 юли, 2017  |   5073

 
Футболна академия "ЦСКА Лондон" набира популярност

В английската столица Лондон все повече се говори за предстоящото официално откриване на Футболна академия "ЦСКА Лондон". Месец след като ръководството на ЦСКА даде разрешение за създаването на академия в Лондон, българската общност на Острова и най-вече червените привърженици тръпнат в очакване това да стане факт. Откриването е планувано за 9 септември.

Идеята за създаване на Академия на ЦСКА в Лондон е на Кирил Иванов, който получава подкрепа от директора на българското училище "Букваран" Григор Григоров. Академията вече е регистрирана към Аматьорската футболна асоциация към Футболната асоциация и очаква своето присъединяване към възрастовите групи на лигите на АФА. Според наредбата на ФА бе създадена структура за управление на академията, която е представена пред АФА на ФА с председател Григор Григоров, главен мениджър Кирил Иванов и техническите сътрудници, които ще водят коренспонденцията с АФА на ФА в лицето на Мария Илиева и Бояна Манчорова.

В треньорския щаб влизат Красимир Корсачки- притежаващ лиценз "Б" на ФА, Ивайло Стоянов- завършил специалност "Футбол"- НСА, второ ниво, притежаващ сертификат първи от ФА, Мариян Илиев, който също има сертификат първи от ФА, както и бивши звезди от родния футбол, живеещи в Лондон.

Детска футболна академия "ЦСКА Лондон" записва деца, родени 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 година.

Таксите са разделени на три варианта за плащане:

Вариант 1 - годишно - 300 паунда за сезона (Септември - Юли)
Вариант 2 - 6 месеца - 180 паунда
Вариант 3 - месечно - 40 паунда

В таксите е включена тренировъчната екипировка, както и застраховка. Детска Футболна Академия "ЦСКА Лондон" разполага с три терена за тренировки. Тренировъчния процес ще се провежда на Draper's Field Recreation Ground
Leyton High Road
Leyton
E15 2DD

Записване:
Info.cska.london@gmail.com
www.cskafootballacademylondon.com
Информация :
‎07999774740

Сподели:          

СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Армейско пиво

Костюми "Apolon Group"

Обувки "Кавалер"

Sponsors

Copyright © 2020 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА