Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 129 715

ПРИЕМСТВЕНОСТ НА ЦЕННОСТИТЕ И ЛЮБОВТА
вторник 30 май, 2017  |   4329

 
ПРИЕМСТВЕНОСТ НА ЦЕННОСТИТЕ И ЛЮБОВТА

В ЦСКА непрекъснато има премеждия, драми, екшъни, подли удари под кръста от враговете, много страдания, но и много любов. Може би точно затова броят ни не само не намалява, но и се увеличава през годините и в момента сме с най-много и най-верни привърженици.

Днес завърши поредната драма, следена от цялото общество. Завърши с триумф и масово опиянение от победата.

Всички знаем, че закупеното имущество не носи никакви юридически последствия, че имаме други 13 емблеми, коя от коя по-славни, а под знака на новата юбилейна оня ден натупахме здраво едни разказвачи на приказки за законност и морал, а всъщност крупни длъжници на кого ли не.

Но днешната победа носи голям морален заряд, защото:

- Показа силата на армейската чест, която не позволи да бъдем унижавани от самозабравили се арогантни и крадливи наглеци.
- Отне силен коз на фалшивите сирени на уж морала и законността.
- Върна голяма част от дълговете на фалиралото дружество на Божков, без да имаме никакво задължение за това.
- Фактически закри един селски проект с претенции за наследник на гранда.
- Демонстрира единството между привърженици и ръководство, както през целия период на борбата за спасение на клуба.

В този смисъл, цялата сага около емблемата наистина носи приемственост. Приемственост на Армейските ценности и добродетели и най-голямата възможна приемственост, тази на безграничната любов на огромната армейска общност.
Чест и слава на всички участници в победната сага. На собствениците, които показаха, че за тях ЦСКА е висша ценност. На тези, които с телата си защитиха на първия търг светинята и спечелиха за ръководството време за организиране на печелившите ходове. На тези най-верни, които днес отидоха в Кърджали, готови, ако се наложи за неравна битка с полиция, жандармерия и провокатори, само и само да покажат, че Червените не се предават никога. На всички привърженици, които прекараха безсънни нощи в очакване на развръзката и чиято многочисленост и любов напомняха на когото трябва да внимава и да не прекрачва някои граници.

Сега празнуваме! За кратко, и отново сме в боен режим за последната решаваща битка, битката за базите. Ще спечелим и нея, не се съмнявайте, ако сме все така верни и единни. И тогава най-после ще можем да отдъхнем и да се оттдадем на нормалните запалянковски вълнения. Скоро. Много скоро. Да живее ЦСКА!

Пламен Живков

Сподели:          

СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2020 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА