Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 129 700

"За малките и голямата игра"
понеделник 15 май, 2017  |   2896

 
"За малките и голямата игра"

"Клуб на привържениците на ЦСКА - Панагюрище" организира първи турнир по футбол за деца и юноши под надслов „За малките и голямата игра". Надпреварата се проведе в събота и неделя (13-14 май) на помощния терен на стадион "Орчо войвода" в града. Младите таланти бяха разделени в три възрастови групи: 3-4 клас; 5-6 клас; 7-8 клас. Четири училища от общината сформираха отбори във всяка от групите и влязоха в оспорвани полуфинални битки. Надпреварата се проведе с подкрепата на "Лео клуб - Панагюрище", "Интеракт - Панагюрище" и община Панагюрище. По време на турнира членовете на "Лео клуб" и "Интеракт" организираха и благотворителна томбола, събраните средства от която ще отидат в помощ на дете в неравностойно положение от града.
В продължение на няколко часа на стадиона цареше истински футболен празник. Млади и стари, големи и малки, бяха обединени от любовта си към футбола- най-великата игра и ентусиазирано следяха срещите. Червената общност в Панагюрище, заедно с децата от благотворителните организации, за пореден път показа отдадеността си на червената идея посредством събитие, което донесе радост и усмивки на малките футболисти. Те, от своя страна, отново доказаха, че голямата игра се играе с големи сърца!
Събитието бе уважено от спортния директор на ЦСКА и легенда на клуба Пламен Марков. Той връчи на призьорите купи, медали и грамоти, а децата бяха видимо развълнувани от възможността да се докоснат до една от най-големите легенди на родния футбол.

Сподели:          

СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2020 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА