Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 24346

Атанас Литков: Пристигаме от Англия, за да видим победата в дербито (ВИДЕО)
петък 03 март, 2017  |   5897Атанас Литков: Пристигаме от Англия, за да видим победата в дербито (ВИДЕО)

Един от основателите на фен клуба на ЦСКА във Великобритания- Атанас Литков, пристигна в България специално за вечното дерби, което ще се играе утре (4 март) от 14:30 часа на националния стадион "Васил Левски". У нас за най-чакания двубой ще се завърнат още запалянковци на ЦСКА от Обединеното кралство. За CSKA.BG Литков разказа кога и как се е родила идеята за създаването на CSKA SOFIA UK и сподели какви инициативи подкрепят армейците, живеещи на Острова.

Червените привърженици се събират в Лондон, за да гледат заедно Левски - ЦСКА. Мястото на срещата е Bar OLIMP, 373 High Rd. Tottenham, London N17 6QN. След края на мача ще се проведе събрание, свързано с дейността, целите и плановете за развитие на организацията.

Атанас Литков сподели пред ЦСКА ТВ спомените си от първото вечно дерби, на което е присъствал преди повече от 20 години. Той разкри, че армейците във Великобритания очакват с нетърпение завръщането на ЦСКА в европейските клубни турнири и плануват да пътуват с отбора за всеки мач.  

ВИЖТЕ ИНТЕРВЮТО НА АТАНАС ЛИТКОВ ЗА ЦСКА.

Сподели:          

СПОНСОРИ

Вземи своята абонаментна карта

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Армейско пиво

Костюми "Apolon Group"

Обувки "Кавалер"

Sponsors

Copyright © 2019 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА