Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 135 035

Специалните сили на Българската армия с безапелационна победа (СНИМКИ)
четвъртък 11 февруари, 2021  |   3930

 
Специалните сили на Българската армия с безапелационна победа (СНИМКИ)

Армейци,

През 2020 година, въпреки пандемичната обстановка се проведоха ежегодните държавни военни шампионати на Министерство на отбраната по ски, дуелна и щафетна стрелба, тактическа стрелба, ориентиране, военен многобой, волейбол и футбол на малки врати.

На 9 февруари 2021 година, министърът на отбраната връчи купите и наградите на отличилите се военни спортисти за 2020 г. Първите места в индивидуалното и отборно класиране заслужено бяха спечелени от военнослужещи от формированията на Съвместното командване на специалните операции (СКСО).

Днес, 11 февруари 2021 г. в района на СКСО тържествено бяха посрещнати призьорите във всички категории.

В индивидуалното класиране при жените на първо място е младши сержант Лидия Петкова от 68-ма група Специални сили (ГрСС), която е и първата жена победител във военния многобой. На пето място е класирана редник Цветелина Хаджийска от 3-та ГрСС.

В индивидуалното класиране при мъжете на първо място е младши сержант Георги Кирилов от 68-ма ГрСС, а на второ място е редник Лало Боримечков от Учебен център за подготовка и бойно осигуряване.

Треньор за 2020 година е капитан Стефан Николчев от щаба на СКСО.

В отборното класиране на първо място е Съвместното командване на специалните операции, на второ място са Сухопътни войски, а на трето – Военновъздушните сили.

Сред гостите на това тържество присъстваха и представители на ПФК ЦСКА - Пламен Марков, Стойчо Стоилов и Трифон Попов.

В кратко обръщение към военнослужещите, изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков им пожела да са здрави, да продължават все така успешно да се справят със спортните предизвикателства и обеща и занапред да се затвърди съвместната дейност между ПФК ЦСКА и СКСО. На командира на Специалните сили генерал-майор Явор Матеев той подари комплект фирмени химикали и му пожела занапред да подписва с тях само успехи в спортната дейност на командването.

От своя страна генерал Матеев пожела на Марков високи постижения в предстоящите първенства и шампионска титла за ЦСКА.

Честито на победителите и още много успехи занапред!

Сподели:          

СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА