Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 127 425

Трибуна Сектор Г: ЦСКА няма да подпише договора за ТВ правата
сряда 22 юли, 2020  |   2089

 
Трибуна Сектор Г: ЦСКА няма да подпише договора за ТВ правата

"Армейци,

Вчера прочетохме с интерес изявлението на Емил Костадинов по повод договора за ТВ правата. Според него клубовете трябвало да се съобразят с него защото БФС имало правото да го продължи. Очевидно освен да си поспива до късно и да не върши абсолютно нищо, г-н Костадинов не ни е разбрал правилно.

Поради тази причина бихме искали да повторим за последно на ясен и разбираем за него език - ЦСКА няма да подпише договора за ТВ правата, а ти продължавай "да бадеш такав, какавто си". И "какавто" беше по времето на ТИТАН. Само недей да раздаваш ултиматуми, тъй като по скалата на релевантност от "Венци Стефанов до 0" си с отрицателен знак. Какъвто впрочем е и интересът към първенството ни без нас и отборчето от Подуене.

Крайно време е всички хрантутници и безполезни паразити в Бояна начело с господаря ви от Разград да разберете, че вашето управление доведе българския футбол до неизследвани досега в историята на футбола дъна. И сте последните, с които ще се съобразяваме оттук нататък. Готови сме на ефективни мерки докато не получим това, което ни се полага и бъдете сигурни, че не ще отстъпим и ще отстояваме своето както намерим за добре.''
Трибуна Сектор Г

 

Сподели:          

СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Армейско пиво

Костюми "Apolon Group"

Обувки "Кавалер"

Sponsors

Copyright © 2020 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА