Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 127 425

Валентин Антов е играч на кръга
понеделник 20 юли, 2020  |   990

 
Валентин Антов е играч на кръга

Защитникът на ЦСКА и националния отбор Валентин Антов беше избран за играч №1 на XXХI и последен кръг на Първа лига в традиционната анкета на пресклуб "България".

ПОДКРЕПЕТЕ ОТБОРА С WINBET ТУК (18+)

За него са гласували 7 от общо 18 треньори, които са дали своя вот. Антов заслужи приза, след като отбеляза красиво попадение във вратата на Берое и показа отлична игра в дефанзивен план в последния двубой от Първа лига, спечелен от армейците с категоричното 5:0.

Валентин Антов бе награден лично от легендата на ЦСКА и българския футбол Димитър Пенев, който му пожела здраве и още много успехи занапред, както с любимия армейски клуб, така и с националния отбор на България, защото футболисти като него са светлото бъдеще на най-популярния спорт.

ХАРЕСАЙТЕ ОФИЦИАЛНАТА СТРАНИЦА НА ЦСКА ВЪВ ФЕЙСБУК.

Това е шеста награда за наш футболист от анкетите на пресклуб "България" през сезон 2019/2020 г. Преди това в III кръг бе отличен Евандро, а Греъм Кери е с два приза, съответно за VIII и XXIV кръг. Али Соу също е с две отличия през настоящата кампания, след като през есента бе избран за играч на деветия кръг, както и в ХХVII, когато се разписа на два пъти във вратата на Левски.

Сподели:          

СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Армейско пиво

Костюми "Apolon Group"

Обувки "Кавалер"

Sponsors

Copyright © 2020 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА