Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 127 390

Първа тренировка на ЦСКА преди старта на новия сезон (СНИМКИ+ВИДЕО)
петък 17 юли, 2020  |   3716

 
Първа тренировка на ЦСКА преди старта на новия сезон (СНИМКИ+ВИДЕО)

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев изведе отбора за първа тренировка преди началото на подготовката за новия сезон 2020/2021 г. Заниманието се проведе на клубната база в Панчарево и започна точно в 18:00 часа.

По традиция преди отборът да излезе от съблекалните, легендарният домакин бай Добри плисна менчето пред момчетата, за да им върви по вода и да са здрави през целия сезон, като им пожела да спечелят титлата и купата на страната.

Към основната група футболисти се присъединиха преотстъпените в други отбори Ангел Лясков, Митко Митков и Тонислав Йорданов, новите попълнения  Димитър Евтимов, Юрген Матей, Амос Юга и Юнус Санкаре, както и юношите на клуба Асен Дончев, Йоан Бауренски, Мартин Смоленски и Илия Шаламанов. Всички играчи са здрави и ще тренират на пълни обороти.

Преди заниманието Стамен Белчев представи и новите лица в щаба си - треньорът на вратарите Ивайло Иванов и помощник треньорите Красимир Чомаков, Владислав Януш и Даниел Моралес. Кирил Динчев остава кондиционен треньор, а Христиан Христов ще бъде анализатор на отбора.

Предвид извънредната епидемична обставка в страната ръководството на клуба реши това лято подготовката на ЦСКА да премине изцяло на базата в Панчарево, която предлага отлични условия, както и всички мерки за безопасност на футболистите. 

До старта на първенство е предвидено отборът да изиграе две контроли. В първата съперник ще е Пирин (Благоевград), а мачът е насрочен за 25 юли (събота) от 19:00 часа на стадион "Българска армия". Вторият противник все още не е уточнен.

Стамен Белчев даде изявление пред клубната медия ЦСКА ТВ, в което сподели очакванията си за предсезонната подготовка, селекцията и бъдещите цели пред отбора. 

Вижте кадри от първата тренировка на тима, както и какво сподели старши треньорът на ЦСКА във видеото!

УСПЕХ И НА ДОБЪР ЧАС, АРМЕЙЦИ!

САМО ЦСКА!

Сподели:          

СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Армейско пиво

Костюми "Apolon Group"

Обувки "Кавалер"

Sponsors

Copyright © 2020 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА