Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 127 390

Пламен Марков бе специален гост на представянето на книгата "Червена одисея" (СНИМКИ)
петък 17 юли, 2020  |   631

 
Пламен Марков бе специален гост на представянето на книгата "Червена одисея" (СНИМКИ)

Вчера в Шумен се състоя представянето на книгата „Червената одисея“ – 25 истории за ЦСКА в Европа. Специален гост на събитието, организирано от Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров“ бе изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков. Легендарният халф близо 2 часа отговаряше на всякакви въпроси, свързани с любимия отбор и не пропусна да разпише множество екземпляри от книгата, както и да се снима с всеки желаещ.

Преди церемонията по представянето на книгата, Пламен Марков поднесе цветя на гроба на друг легендарен защитник на ЦСКА Цоньо Василев, заедно със сина му – Захари Василев. Двамата се върнаха към славните мигове от времената, когато Василев и Марков прославяха името на клуба по европейските терени като съотборници в средата на 70-те и началото на 80-те години на миналия век. Захари Василев също така заведе изпълнителния директор на червените на лобното място на легендарния бек – Градския стадион, кръстен на името на Цоньо Василев. Двамата, заедно със съавтора на книгата „Червената Одисея“ Цветан Дерменджиев отдадоха почит пред паметната плоча в чест на легендата.

„Червената одисея“ съдържа неразказани истории от най – великите европейски вечери на ЦСКА, събрани в 25 мача. Чрез разказите на близо 60 легендарни фигури от славната ни история, публиката ще има възможност да се докосне до магията на онези мачове, родили мита за Убиеца на еврошампиони. В нея феновете на отбора могат да намеря богат набор от снимки от паметните двубои, както и пълна статистика с мачовете на клуба в Европа от 1956 до 2018-а година.

Сподели:          

СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Армейско пиво

Костюми "Apolon Group"

Обувки "Кавалер"

Sponsors

Copyright © 2020 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА