Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 127 390

Трибуна Сектор Г: Време е да погледнем към един наболял въпрос
понеделник 13 юли, 2020  |   2075

 
Трибуна Сектор Г: Време е да погледнем към един наболял въпрос

"Армейци,

Ето че и този сезон приключи и е време да погледнем към един наболял въпрос, касаещ потенциалния нов договор за ТВ правата.

Нека видим как изглеждат представените ни "най-добри" условия - лицето Кирил Домусчиев, в качеството си на член на Изпълкома, заедно с останалото за нас нелегитимно временно ръководство на БФС продават ТВ правата на "нова", които са собственост на познайте кого - Кирил Домусчиев. Като следствие от това, парите не се разпределят пропорционално и отборът от Разград, чийто собственик е отново гореспоменатият вече господин, получава незаслужения си дял, който категорично не отговаря на гледаемостта и интереса, акумулиран от него. Ако някога съществува учебник по конфликт на интереси, то този случай би бил поместен на първите страници.

Дори на малките деца е ясно кой генерира най-много публика и зрителски интерес в цялата страна и това със сигурност не е нито "Лудогорец", нито който и да е било друг измислен подизпълнител на зализания бизнесмен. ЦСКА е преди всичко социален феномен, който вълнува огромна маса от хора в България, които лягат и стават с червената идея. Като заключение от казаното приемаме настоящото предложение за ТВ правата за тотално неприемливо.

Обръщаме се към всички замесени в тази потенциална сделка от типа "гнила ябълка" - настояваме за спешно преразглеждане и преосмиляне на това поредно безумие. В случай, че не се вслушате в нашите думи, сме склонни да стигнем до крайни мерки в името на справедливостта."

Трибуна Сектор Г

Сподели:          

СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Армейско пиво

Костюми "Apolon Group"

Обувки "Кавалер"

Sponsors

Copyright © 2020 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА