Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 25403

Трибуна Сектор Г: Мишки срещу нас църкат...
петък 26 юни, 2020  |   3468Трибуна Сектор Г: Мишки срещу нас църкат...

“Самозабравили се малки човечета не спират да писукат с нежните си гласчета от снощи. Разтресена от страх, омраза и комплекси цялата гнусна измет в зелено, синьо и efbet-ско се чуди и мае с какъв донос и клевета да навреди на армейския щурм.

Тъй като нямаме отговор на вчерашните ни въпроси към куклата на конци от бул. "Джеймс Баучер" и предполагаме няма и да получим такива (все пак истината боли, не е като да си съчиняваш опорки и истории за пред кафявите медии), днешната ни рубрика ще продължи по друг начин.

За каква социална дистанция може да говори собственикът на клуб, чиято "публика" се събира в маршрутка №7 посока Обеля - НСА? Дори без да е налагана от правителството, социалната дистанция при вас е налице още от ин витро зачеването ви. Впрочем, спазва ли социална дистанция Цветомир Найденов със зализания си шеф си от Разград?

Навсякъде по всички медийни рупори на статуквото гордият притежател на 45 анцуга тръби, че е потомствен армеец. Насърчаването и подтикването към затваряне на стадиона за финала - първият такъв за обединената червената общност от 4 години насам, завист или страх е? Плаши ли те пълният стадион в червено, Цецо? Може ли да ни покажеш снимки колко бедни душици изгледаха мачлето ви с Монтана вчера?

Не се и съмняваме, че тъй като разследваната в пет държави за пране на пари хазартна компания, която притежаваш, спонсорира турнира за Купата, ти и васалите ти от "Есте" и Бояна ще направите всичко възможно финалът да е на закрити врати. В такъв случай можем да решим да го гледаме на видеостена в Лозенец или някое друго място, знае ли човек...”

Трибуна Сектор Г

Сподели:          

СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Армейско пиво

Костюми "Apolon Group"

Обувки "Кавалер"

Sponsors

Copyright © 2020 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА