Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 25403

Важна информация за зрителите на мача между ЦСКА и Ботев (Пд)
сряда 24 юни, 2020  |   2880Важна информация за зрителите на мача между ЦСКА и Ботев (Пд)

Армейци,

във връзка с последната заповед на Министерството на здравеопазването относно стриктното спазване на противоепидемичните мерки и допускането само на 1000 души в един сектор по стадионите Ви информираме, че билети за секторите "Г" и "Б" вече не се продават, поради достигане на максимално допустимите бройки. Пропуските за "А" и "В" са ограничени и все още се продават до достигане на позволения лимит.

Изрично предупреждаваме феновете на гостуващия тим, че в сектор "Б" няма да се допускат хора, закупили билети за други сектори. Пределно допустимите 300 пропуски за гостуващата агитка вече са изчерпани и допълнителни няма да бъдат пускани в продажба! 

Припомняме също така, че днес абонаментни карти за новия футболен сезон ще се продават в администрацията на стадиона, която ще е с работно време от 14:00 до 19:00 часа.

Умоляваме всички фенове, които ще посетят двубоя да спазват задължителната социална дистанция и да се разположат минимум на 1.5 метра един от друг!

Реваншът от полуфиналите за Купата на България срещу Ботев (Пловдив) е днес (24 юни) от 20:30 часа на стадион "Българска армия".

ЩЕ СЕ ВИДИМ НА СТАДИОНА!

САМО ЦСКА!

Сподели:          

СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Армейско пиво

Костюми "Apolon Group"

Обувки "Кавалер"

Sponsors

Copyright © 2020 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА