Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 136 065

Футболисти на ЦСКА с призив към феновете в борбата с коронавируса (ВИДЕО)
сряда 18 март, 2020  |   4084

 
Футболисти на ЦСКА с призив към феновете в борбата с коронавируса (ВИДЕО)

Някои от основните футболисти на ЦСКА направиха специални видео послания от домовете си към всички фенове, с призив да останат вкъщи, за да се преборим по-бързо с епидемията от коронавируса.

Капитанът Петър Занев пък отправи специални благодарности от името на клуба към медицинските лица, които денонощно се борят с коварното заболяване.

В понеделник навръх рождения си ден, спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета също отправи призив от личния си профил в Instagram към всички българи да останат по домовете си, за да се справим по-бързо с проблема. Италианецът е особено чувствителен по темата, тъй като родината му е втората най-засегната страна от заразата в света след Китай.

Целият отбор апелира да се спазват стриктно препоръките на експертите, защото борбата с вируса е задължение на всеки от нас и само заедно можем да се справим с него, когато сме дисциплинирани и отговорни.

Вижте видеото и послушайте съветите на нашите момчета, за да се видим час по-скоро по стадионите и да се радваме отново на големите армейски победи!

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!

 

Сподели:          

СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА