Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 135 020

Раздадоха годишните награди на ОСК ЦСКА
четвъртък 30 януари, 2020  |   2087

 
Раздадоха годишните награди на ОСК ЦСКА

ПФК ЦСКА е най-добър отбор на ОСК ЦСКА за годината, като статуетката беше връчена на Пламен Марков. Подгласник на футболния клуб стана волейболният. Тимът ни до 19 години е най-проспериращ отбор от ДЮШ на футболния клуб, а наставникът Даниел Моралес е избран за най-добър треньор в академията.

Статуетката за най-добър млад футболист бе връчена на Даниел Иванов.

Призът "Изгряващи звезди на ЦСКА" получиха състезателят по свободна борба Джемал Али, както и джудистите Костадин Цветанов и Габриела Димитрова.

За "Европейски принос" награди получиха Анна Янкова, Антоанета Манасиева и Йоана Джунева (спортна акробатика - тройка жени), а за "Световен принос" бе отличен бронзовият медалист от световното първенство по бокс в Русия Радослав Панталеев.

Здравко Добрев (спортна гимнастика), Елизабет Николова (спортна гимнастика) и Костадин Куцев (свободна борба) бяха отличени като млади надежди на ЦСКА за 2019-а година, а като млади таланти - Иван Симеонов (джудо), Георги Конев (джудо) и Октай Хасан (свободна борба).

Най-перспективен млад състезател на ЦСКА при момчетата е волейболистът Георги Татаров, а при момичетата - Петя Караиванова (шахмат).

Призът "Спортно дълголетие на ЦСКА" отиде при 47-годишния титуляр на мъжкия волейболен отбор Ивайло Стефанов.

Джудистът Ивайло Иванов, който се готви за Олимпийските игри в Токио бе избран за най-добър състезател на ОСК ЦСКА за 2019 година.

В залата присъстваха червени легенди, бивши и настоящи състезатели и треньори по всички видове спорт от всички поколения, деятели, представители на сдружения и феновете.

За доброто настроение на присъстващите допринесоха Орлин Горанов, Соня Иванова, Съни и други музикални изпълнители.

Големият приятел и привърженик на ЦСКА генерал-майор Явор Матеев поздрави всички армейци, а на футболния отбор пожела да спечели Купата на България.

Сподели:          

СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА