Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 131 130

Легенди на ЦСКА с отличия на "Футболист на годината"
неделя 05 януари, 2020  |   2106

 
Легенди на ЦСКА с отличия на "Футболист на годината"

Легендите на ЦСКА Димитър Якимов и Божил Колев бяха наградени със специален приз за изключителен принос към българския футбол на 59-то издание по връчване на наградите "Футболист на годината".  

Въпреки многобройните си успехи до този момент, Якимов и Колев не са печелили отличието "Футболист на годината" по една или друга причина. 

РАЗГЛЕДАЙТЕ ОФИЦИАЛНИЯ ОНЛАЙН МАГАЗИН НА ЦСКА.

Миналогодишният победител в класацията за най-проспериращ млад играч Валентин Антов отново бе отличен в челната тройка за добрите си изяви с екипа на ЦСКА и младежкия национален отбор.

Евандро бе сред номинираните за най-добър чужденец и най-красив гол през 2019-та година с попадението си срещу Осиек, с което спечели сходната анкета в нашия сайт.

ПОДКРЕПЕТЕ ОТБОРА С WINBET ТУК (18+)

Сред специалните гости на церемонията във Военния клуб в София бяха Пламен Марков и Георги Велинов, които връчиха наградите на някои от призьорите.

 За треньор на 2019 година бе отличен любимецът на червената агитка Стойчо Младенов, който спечели Купата на Казахстан със своя Кайсар.

За Футболист на годината бе избран Димитър Илиев, който през кариерата си е защитавал червената фланелка, а призът му бе връчен от седемкратния първенец Димитър Бербатов.

Сподели:          

СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2020 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА