Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 24564

Посланикът на Италия специален гост на "Българска армия"
вторник 03 септември, 2019  |   889Посланикът на Италия специален гост на "Българска армия"

Делегация на Посолството на Република Италия и представители на Футболен клуб Каляри бяха официално приети от почетния президент на червените Димитър Пенев и изпълнителния директор Пламен Марков. Гостите посетиха музея на стадион "Българска армия" и с интерес научиха, че ЦСКА е водил многобройни битки на футболния терен с тимове от "калчото", в които и често се е поздравявал с успех.

Димитър Пенев разказа любопитни спомени от паметните си дуели като играч с легендарните "адзури" Сандро Мацола, Луиджи Рива и Джани Ривера. Негово превъзходителство посланик Стефано Балди получи от домакините специална фланелка с името си и обеща, че ще подкрепи тима в някой важен сблъсък от шампионата.

Визитата на италианците предхожда приятелската среща между юношеските тимове на ЦСКА U15 и връстниците им от Каляри, която ще започне в 18:00 часа. Шефът на школата на "сардинци" Оскар Ериу обсъди с колегата си от българска страна Пауло Кардосо възможностите и перспективите това сътрудничество между Академиите да стане трайно за в бъдеще и да се реализират и други интересни проекти. Още отсега Каляри получиха покана за второто издание на турнира "Red Cup", който ще се проведе със силно международно участие в края на месец май 2020 година.

Сподели:          

СПОНСОРИ

Вземи своята абонаментна карта

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Армейско пиво

Костюми "Apolon Group"

Обувки "Кавалер"

Sponsors

Copyright © 2019 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА