Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 24564

ЦСКА с общо 12 национали
понеделник 02 септември, 2019  |   1257ЦСКА с общо 12 национали

Общо 12 състезатели на ЦСКА ще бъдат част от националните отбори по време на предстоящата пауза в първенството.

В представителния тим на България селекционерът Красимир Балъков ще разчита на Николай Бодуров и Кристиян Малинов за предстоящата евроквалификация срещу Англия на "Уембли" и контролата срещу Република Ирландия в Дъблин.

Вратарят Витаутас Черниаускас ще бъде част от състава на Литва за две домакинства от квалификации за Европейското първенство догодина срещу Украйна и Португлия.

В младежкия отбор на страната ни наставникът Александър Димитров повика Валентин Антов, Иван Турицов и Митко Митков. Те ще бъдат на разположение на треньора за старта на квалификациите за Евро'21 срещу Естория в Талин и домакинството на Русия в София.

Двама армейци има в националния тим до 19 години. Това са Християн Петров и Асен Дончев. България ще изиграе две контроли срещу Северна Македония в Симитли на 3 и 5 септември.

Мартин Смоленски е част от България U17 за лагер в Германия. Вчера лъвчетата започнаха контролите с убедителен успех с 4:0 над Вестфалия, а Смоленски вкара третия гол в мача. Утре предстои втора проверка срещу юношеския тим на Пройсен Мюнстер, а на 5 септемри е втората проверка срещу Вестфалия. Селекционерът Марчо Дафчев изпрати повиквателна и до Александър Бучков, но той отпадна от състава заради контузия.

Трима наши юноши - Росен Маринов, Георги Димитров и Кристиан Георгиев, попаднаха в отбора до 15 години за лагер в Албена и участие в приятелски турнир на УЕФА. 

Пожелаваме успех на всички армейци с националната фланелка! 

Сподели:          

СПОНСОРИ

Вземи своята абонаментна карта

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Армейско пиво

Костюми "Apolon Group"

Обувки "Кавалер"

Sponsors

Copyright © 2019 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА