Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 24830

ЦСКА премина груповата фаза на световното с голова разлика 29:0
сряда 17 юли, 2019  |   2191ЦСКА премина груповата фаза на световното с голова разлика 29:0

Юношите на ЦСКА от набор 2004 завършиха на първо място в своята група на неофициалното световно първенство за деца "Готия къп", което се провежда в Гьотеборг, Швеция. Армейците, водени от Атанас Борносузов и Калоян Генов, отбелязаха 29 гола в трите си мача срещу местни съперници и не допуснаха нито един.

В първата си среща червените надделяха над Троса-Ванхарад с 6:0. Последва победа с 11:0 срещу Осебро, а на Упокра нашите момчета вкараха 12 гола. 

С шест попадение се отличи Йоан Борносузов, пет гола в трите двубоя отбеляза Павел Жабов, по 4 вкараха Ясен Цеков и Иван Аврамов, Валентин Ситнилски стана автор на три попадения, по два пъти се разписаха Александър Георгиев и Георги Шаламанов, а Росен Маринов, Георги Чорбаджийски и Ясен Спиров - по веднъж.

Утре сутрин на тима ни предстои 1/32-финал срещу Мериленд (САЩ) или Бубамара (Хърватска).

ХАРЕСАЙТЕ ОФИЦИАЛНАТА СТРАНИЦА НА АКАДЕМИЯ ЦСКА ВЪВ ФЕЙСБУК.

ЦСКА представя България и спонсора SKF Bulgaria, който поема всички разходи за пътуването, престоя и участието на отбора в турнира. Момчетата ни играят със сини екипи, защото цветът е определен от организаторите от Швеция. Армейците си завоюваха правото да са част от надпреварата, след като спечелиха турнира "Meet the world" в Сопот, организиран от SKF Bulgaria, през месец май.

Сподели:          

СПОНСОРИ

MAX Score

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Армейско пиво

Костюми "Apolon Group"

Обувки "Кавалер"

Sponsors

Copyright © 2019 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА