Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 127 500

ЦСКА с общо 11 национали
четвъртък 23 май, 2019  |   2977

 
ЦСКА с общо 11 национали

Общо 11 състезатели ще има ЦСКА в националните отбори по време на предстоящите лагери.

Николай Бодуров и Кристиян Малинов ще са част от състава на България за евроквалификациите с Чехия и Косово. Лъвовете гостуват на Чехия на 7 юни, а на 10 юни посрещат Косово на Националния стадион "Васил Левски". И двата мача са с начален час 21:45.

Жоржиньо ще бъде на подготвителен лагер с тима на Гвинея-Бисау преди старта на Купата на африканските нации в Египет на 21 юни. Страната е в група заедно с Камерун, Гана и Бенин.

Валентин Антов и Ангел Лясков са повикани от селекционера на България U21 Александър Димитров за турнира "Валери Лобановски" в Киев. Надпреварата ще се проведе между 3 и 5 юни с участието на България, Украйна, Израел и Кипър. В полуфиналния двубой младежите ни ще се изправят срещу Израел на 3 юни от 15:00 часа. 

Трима армейци до 18 години ще пътуват до Русия за приятелския турнир "Валентин Гранаткин" в Санкт Петербург. Селекционерът Ангел Стойков повика Йоан Бауренски, Асен Дончев и Християн Петров. Лагерът започва на 30 май и ще продължи до 15 юни.

В проектонационалния отбор на България до 14 години ЦСКА също ще има трима представители. Това са Росен Маринов, Кристиан Петров и Георги Димитров. Сборът е в Национална футболна база "Бояна" на 27 май.

Сподели:          

СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Армейско пиво

Костюми "Apolon Group"

Обувки "Кавалер"

Sponsors

Copyright © 2020 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА