Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 23929

Малинов: Още сме в битката за титлата (ВИДЕО)
събота 11 май, 2019  |   378Малинов: Още сме в битката за титлата (ВИДЕО)

Полузащитникът Кристиян Малинов говори пред медиите след двубоя срещу Лудогорец.

ХАРЕСАЙТЕ ОФИЦИАЛНАТА СТРАНИЦА НА ЦСКА ВЪВ ФЕЙСБУК.

"Попречи ни, че не вкарахме един гол поовече от противника, изпуснахме дузпа в началото. После премина на битка в центъра, много борба, по-малко футбол. Имаше повече напрежение и при тях, и при нас. Опитахме се да победим, но имахме и едно наум, че не трябва да губим, защото всичко заминаваше. Типичен мач за титлата", сподели той. 

"Футболът затова е интересна игра, видяхте какви резултати се получават в Шампионската лига. Това е животът, имаме още три мача, които трябва да ги изиграем на ниво. Още сме в битката за титлата", коментира халфът.

ПОДКРЕПЕТЕ ОТБОРА С WINBET ТУК (18+)

"Бяхме ентусиазирани, имахме няколко ситуации, изпуснахме и дузпа. След дузпата гардът малко ни падна, но те си показаха играта. Лудогорец бяха по-предпазливи, ние трябваше да натиснем след почивката, но не се получи", заяви полузащитникът.

"Мисля, че има достатъчно футболисти да ни заменят всички, които ще отсъстваме. Затова сме 22-ма футболисти, всеки иска да играе и да е титуляр, всеки трябва да търси мястото си и да се бори за влизане на терена", завърши Малинов.

Сподели:          

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2019 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА