Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23840


Любослав Пенев: Мотивацията в отбора е на много високо ниво (ВИДЕО)
петък 12 април, 2019  |   1427Любослав Пенев: Мотивацията в отбора е на много високо ниво (ВИДЕО)

Старши треньорът Любослав Пенев даде пресконференция преди мача срещу Берое. Двубоят ЦСКА - Берое е в събота (13 април) от 20:00 часа на "Армията".

ХАРЕСАЙТЕ ОФИЦИАЛНАТА СТРАНИЦА НА ЦСКА ВЪВ ФЕЙСБУК.

Вижте пълен запис на брифинга във видеото.

"Вървим по една възходяща линия, за кратко време имахме 3 мача, постигнахме много добри резултати, отново влизаме в серия през 3-4 дни мач, така че така ще бъде до края на сезона. Силно се надявам да продължим, това е базата, върху която работим - да продължим по възходяща линия и да завършим първенството както подобава и да постигнем целите си", заяви той,

"Подготвяме отбора мач за мач, но треньорите се подготвяме до мачовете до края на сезона, но специално футболистите трябва да мислят само за следващия мач. Мотивацията е на много високо ниво и имаме голямо желание да се представим много, много, много, добре и това и правим. Надяваме се това да продължи до края на сезона", коментира специалистът.

ПОСЛЕДВАЙТЕ ЦСКА В ИНСТАГРАМ.

"Защо да нямаме сили да се преборим за титлата и Купата? Не е тайна за никого, че нямаме дълга скамейка, но се вижда, че сме в битката и с играта ни сме дали заявка, че сме основният конкурент. Каквото и да се случва, ние до края няма да се откажем. Имаме ли 11 - с 11 човека излизаме на терена", сподели Пенев.

"Аз съм доволен от това, че нашият отбор се намира в добра форма и надгражда. Аз гледам моя си отбор, ние да си свършим работата. След това ако някой сбърка и ние спечелим от това - прекрасно", разкри той.

"Тези 6 отбора според мен съвсем заслужено са на първите 6 места.  Пак казвам - ние не подценяваме нито един съперник. Очакваме сериозен мач с Берое и в никакъв случай не го подценяваме", заяви Любослав Пенев.

Сподели:            


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2019 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА