Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 133 685

Да подкрепим волейболния ЦСКА на полуфиналите!
четвъртък 28 март, 2019  |   4185

 
Да подкрепим волейболния ЦСКА на полуфиналите!

Мъжкият волейболен отбор на ЦСКА ще се изправи срещу Нефтохимик 2010 (Бургас) в полуфиналния плейоф в Суперлигата. В серията се играе до три победи в пет мача, а армейците имат домакинско предимство в първите две срещи. Те ще се играят в зала "Христо Ботев" в София на 31 март (неделя) от 15:30 часа и на 1 април (понеделник) от 18:30 часа.

Билетите са на цена 3 лева. Деца до 16 години ще могат да влизат в залата безплатно, като задължително трябва да бъдат с пълнолетен придружител.

Ръководството на ВК ЦСКА и президентът на клуба Мариан Колев правят жест към любителите на волейбола и решиха да пуснат билетите с 50% намаление от стандартната цена, валидна през целия сезон за всички домакински мачове на отбора. 

За улеснение на привържениците билети ще се продават на касите на стадион "Българска армия" преди мача на футболния ЦСКА срещу Черно море в събота. Касата до фен магазина ще отвори в 16:00 часа, а тази до входа на "Спортна София" - в 18:00 часа. 

Касите на зала "Христо Ботев" ще бъдат отворени два часа преди началото на срещите в неделя и понеделник, съответно в 13:30 и 16:30 часа.

От петък до 14:00 часа в неделя билети ще се продават също така и на касите на следните магазини "Хиполенд" - основен спонсор на ВК ЦСКА: в Сердика център, България Мол, търговски комплекс ХИТ Хипермаркет, THE MALL. 

Да подкрепим нашите момчета, водени от Александър Попов, във важните сблъсъци!

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!

Сподели:          

СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА