Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 24609

Да подкрепим волейболния ЦСКА на полуфиналите!
четвъртък 28 март, 2019  |   1536Да подкрепим волейболния ЦСКА на полуфиналите!

Мъжкият волейболен отбор на ЦСКА ще се изправи срещу Нефтохимик 2010 (Бургас) в полуфиналния плейоф в Суперлигата. В серията се играе до три победи в пет мача, а армейците имат домакинско предимство в първите две срещи. Те ще се играят в зала "Христо Ботев" в София на 31 март (неделя) от 15:30 часа и на 1 април (понеделник) от 18:30 часа.

Билетите са на цена 3 лева. Деца до 16 години ще могат да влизат в залата безплатно, като задължително трябва да бъдат с пълнолетен придружител.

Ръководството на ВК ЦСКА и президентът на клуба Мариан Колев правят жест към любителите на волейбола и решиха да пуснат билетите с 50% намаление от стандартната цена, валидна през целия сезон за всички домакински мачове на отбора. 

За улеснение на привържениците билети ще се продават на касите на стадион "Българска армия" преди мача на футболния ЦСКА срещу Черно море в събота. Касата до фен магазина ще отвори в 16:00 часа, а тази до входа на "Спортна София" - в 18:00 часа. 

Касите на зала "Христо Ботев" ще бъдат отворени два часа преди началото на срещите в неделя и понеделник, съответно в 13:30 и 16:30 часа.

От петък до 14:00 часа в неделя билети ще се продават също така и на касите на следните магазини "Хиполенд" - основен спонсор на ВК ЦСКА: в Сердика център, България Мол, търговски комплекс ХИТ Хипермаркет, THE MALL. 

Да подкрепим нашите момчета, водени от Александър Попов, във важните сблъсъци!

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!

Сподели:          

СПОНСОРИ

Вземи своята абонаментна карта

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Армейско пиво

Костюми "Apolon Group"

Обувки "Кавалер"

Sponsors

Copyright © 2019 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА