Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23530


Пресконференцията на Любослав Пенев и Николай Бодуров след контролата (ВИДЕО)
събота 09 февруари, 2019  |   3890Пресконференцията на Любослав Пенев и Николай Бодуров след контролата (ВИДЕО)

Старши треньорът Любослав Пенев и капитанът Николай Бодуров говориха пред медиите след контролата с Етър на "Армията". Пресконференцията беше излъчена на живо в официалата ни фейсбук страница.

ХАРЕСАЙТЕ ОФИЦИАЛНАТА СТРАНИЦА НА ЦСКА ВЪВ ФЕЙСБУК.

"Прекрасно се почувствах от посрещането на феновете. Казах и на пресконференцията при представянето, че аз съм си у нас. Добре се почувствах, не го крия. Радвам се, че хората не забравят и продължават да имат това отлично отношение към човек, чиято кариера е преминала от най-малките до най-големите в ЦСКА", заяви Пенев.

"Чака ни много работа, огромно количество работа. То ще се върши по мъничко. Трябва да стане постепенно, с търпение, но без да губим нито една тренировка. Аз съм оптимист. Говорих вчера с момчетата преди тренировката, днес им го казах пак: това е отбор, изграден от футболисти с качества и ние, треньорите, трябва да извлечем максимална полза от тези качества. Така че тепърва ще има много тактически промени. Това е, което мога да кажа сега. Нито един от играчите не го плаши тази работа, която има да се върши. Трябва да бъдем реалисти, абсолютно спокойни, да имаме професионално отношение към това, което ни очаква", коментира специалистът.

ПОСЛЕДВАЙТЕ ЦСКА В ИНСТАГРАМ.

"Надявам се, че с идването на Любо Пенев ще спечелим колективно отличие. Не мисля, че има някой в съблекалнята, който да не вярва, че можем да спечелим нещо. Докато има шанс трябва да се борим. Силно се надявам, че с идването на Пенев ще постигнем резултати", сподели капитанът Николай Бодуров.

"Много лъжи се изписаха. Аз съм вътре в съблекалнята и знам какви са отношенията между футболистите. Не всеки с всеки е приятел, но има уважение помежду ни и съм сигурен, че колективът е на това ниво, на което трябва да бъде. А тези неща са спекулации, не знам какво целят хората с това нещо, но гарантирам, че между нас няма никакъв проблем", категоричен беше опитният защитник.

Сподели:            
Коментари от потребители:


Все още няма коментари

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА