Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23530


Ел Маестро: Имахме добър ден (ВИДЕО)
понеделник 28 януари, 2019  |   1489Ел Маестро: Имахме добър ден (ВИДЕО)

Старши треньорът Нестор Ел Маестро говори пред ЦСКА ТВ след победата над Виктория Пилзен с 2:1.

ВИЖТЕ ПЪЛЕН ЗАПИС НА МАЧА ТУК.

"Очевидно резултатът не е важен. Това са тренировъчни мачове. Днес играхме срещу силен съперник. Доволен съм, че физически изглеждаме по-добре и по-добре. Единственият ни шанс да направим нещо значимо през втората част на сезона е, ако можем отново да започнем да доминираме над останалите отборите физически", заяви той.

ПОДКРЕПЕТЕ ОТБОРА С WINBET ТУК (18+)

"Също така съм доволен, че особено през второто полувреме играхме с много самоувереност и мисля, че показахме добър футбол. Видях и някои много добри индивидуални изпълнения днес. Имахме добър ден. Доста мачове имаме тук - общо 6, а разполагам с повече от 20 играчи, така че не всеки може да играе всеки мач, но ние планираме тренировъчния процес, а също и игровите минути на всеки много внимателно", коментира треньорът.

ПОСЛЕДВАЙТЕ ЦСКА В ИНСТАГРАМ.

"Ако някой не е на терена, то винаги има много добра причина за това. Нямаме сериозни контузии, няколко рани и натъртвания. Мисля, че и на Жеферсон му няма нищо сериозно. Кирил Десподов ще почива седмица или десет дни, но това не е проблем. Винаги играем с добър отбор на терена и се опитваме да дадем най-доброто от себе си", сподели Ел Маестро.

Сподели:            
Коментари от потребители:


Все още няма коментари

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА