Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23543


Десподов: Бих заменил наградата за титла с ЦСКА
неделя 06 януари, 2019  |   649Десподов: Бих заменил наградата за титла с ЦСКА

Кирил Десподов, който спечели приза за Футболист на годината, заяви че би заменил наградата за титла с ЦСКА.

"За мен е голяма чест да получа тази награда, но искам веднага да кажа, че другите претенденти - Георги Петков и Тодор Неделев, също се представиха на ниво през годината и заслужаваха да са на първо място.

Искам да благодаря най-вече на моите колеги в ЦСКА и националния отбор. Футболът е колективен спорт и без добри съотборници няма как да се печелят награди.

Искам да благодаря на моето семейство и моята приятелка, които винаги са до мен в лоши и добри моменти. Също така благодаря на ръководството и феновете на ЦСКА за тяхната огромна подкрепа и доверие.

В този момент няма как да забравя и сърдечно да благодаря на всички мои треньори през годините. Всеки от тях ме научи на нещо полезно за футбола и ми помогна да развия своите качества.

Наистина, доста труд хвърлих през 2018 година и се радвам, че този труд ме възнаграждава с тази прекрасна награда. Ако трябва да съм честен обаче, ще бъда по-щастлив, ако мога да я заменя с шампионска титла с ЦСКА и класиране на България за Европейското първенство", заяви той.

Сподели:            
Коментари от потребители:


Все още няма коментари

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА