Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23540


Ветераните се събраха на Армията (СНИМКИ)
четвъртък 20 декември, 2018  |   1506Ветераните се събраха на Армията (СНИМКИ)

Футболни легенди и спортни деятели на ЦСКА от различни поколения се събраха на стадион "Българска армия" на традиционната среща по случай коледно-новогодишните празници.

ХАРЕСАЙТЕ ОФИЦИАЛНАТА СТРАНИЦА НА ЦСКА ВЪВ ФЕЙСБУК.

На празненството присъстваха някои от най-големите легенди на клуба, както и представители на ОСК ЦСКА, начело с председателя Георги Калчев. Дългогодишният директор на Музея на спортната слава Александър Манов и почетният президент Димитър Пенев, както и изпълнителният директор на клуба Пламен Марков приветстваха ветераните и им пожелаха най-вече да са здрави през новата 2019 година и отново заедно да се радват на успехите на любимия ЦСКА. 

РАЗГЛЕДАЙТЕ ОФИЦИАЛНИЯ ОНЛАЙН МАГАЗИН НА ЦСКА.

На сбирката присъстваха още финансовият директор на клуба Трифон Попов, главният мениджър Стойчо Стоилов и главният скаут на клуба Велизар Димитров, както и скаутите Христо Янев и Владимир Манчев.

Всички присъстващи уважиха с аплодисменти и минута мълчание един от основоположниците и строител на много от днес съществуващите бази на ЦСКА, дългогодишен началник на армейския клуб - полковник Георги Христов, който ни напусна преди два дни.

Сподели:            
Коментари от потребители:


Все още няма коментари

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА