Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23236


Десподов и Чорбаджийски наградиха млади таланти (СНИМКИ)
вторник 06 ноември, 2018  |   633Десподов и Чорбаджийски наградиха млади таланти (СНИМКИ)

Кирил Десподов и Божидар Чорбаджийски участваха в церемонията по награждаването на най-изявените деца в турнирите от Национална програма „Децата и футболът" през изминалия сезон.

ХАРЕСАЙТЕ ОФИЦИАЛНАТА СТРАНИЦА НА ЦСКА ВЪВ ФЕЙСБУК.

Повече от 5000 деца са се включили в 20-те турнира в цялата страна през годината, като 3 от тях са били за девойки. На церемонията днес купи и подаръци получиха не само най-добрите 16 сред момчетата, но и трите най-изявени състезателки при момичетата. Вълнението на децата беше огромно, а срещата с Десподов, Чорбаджийски, Петър Хубчев и Бончо Генчев със сигурност ще ги мотивира допълнително да се развиват във футбола.

Кирил Десподов и Божидар Чорбаджийски предизвикаха голям интерес и младите таланти не пропуснаха да си направят снимки с едни от най-перспективните български футболисти. 

ПОСЛЕДВАЙТЕ ЦСКА В ИНСТАГРАМ.

"Привилегия и чест е за нас като клуб за поредна година да сме част от тази церемония. Деца, взимайте пример от батковците, не спирайте да се трудите и да мечтаете и бъдете здрави", заяви Чорбаджийски.

"Пожелавам ви да сте живи и здрави, все така упорито да се борите за мечтите си и един ден да станете национали", обърна се към децата Десподов.

Националната програма „Децата и футболът" е създадена през 1999 година и се реализира от Асоциацията на българските футболисти със съдействието на Министерството на младежта и спорта и Българския футболен съюз. Програмата е насочена към децата от 10 до 14 години, като до момента в турнирите са се включили повече от 300 000 млади таланти.

Сподели:            
Коментари от потребители:


Все още няма коментари

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА