Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23284


Христо Стоичков представи автобиографията си
понеделник 05 ноември, 2018  |   2037Христо Стоичков представи автобиографията си

Христо Стоичков представи своята автобиографична книга "Историята", в която той разказва най-паметните моменти от живота си. Легендарният №8 се довери на журналиста Владимир Памуков за написването на книгата, издадена от "СофтПрес".

На премиерата присъства Гриша Ганчев, легендарни футболисти на ЦСКА, мъжкият ни отбор начело с Нестор Ел Маестро и неговия щаб, треньорите от Академията на клуба, червени юноши и представители на феновете. Най-големите легенди на България във всички видове спорт също уважиха Стоичков, а на събитието дойдоха и трима президенти - Петър Стоянов, Георги Първанов и Росен Плевнелиев. 

Книгата е на цена 25 лева и вече е в продажба.

ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯ ОТ ПРЕМИЕРАТА ТУК.

"Някои истории са прекалено истински, за да се разказват. Но аз реших да опитам. Имах щастието животът да ме изстреля нагоре и да сбъдна голямата си детска мечта. Колко високо стигнах? Вие ще кажете, защото всеки си има своя Еверест. Знам само, че днес, когато погледна надолу, за да видя откъде съм тръгнал, все още ми се завива свят.

Напоследък всички пишат. А за да не кажете, че футболистите пишат с краката си, аз избрах да направим тази книга със спортния журналист Владимир Памуков. Реално, ако има нещо, което той не знае за мен или за Четвъртите в света, то явно не си е струвало да го знае или просто... не е искал да го знае. Така че от мен разказа, а от Владо - писането.

По някои теми за първи и най-вероятно за последен път отварям дума в „Историята". Вярвам, че ще го оцените. Не спестих и не скрих нищо. Не се правех и на такъв, какъвто не съм. Това да не е книга за най-добрия човек, когото познаваме - такова бе и единственото изискване на Владо Памуков, преди да започна да разказвам, а той да пише. И смятам, че го спазих. Нещо повече - не се скарахме нито веднъж, докато работехме.

Ако не сме се справили, се надявам поне да оцените факта, че имахме смелостта да опитаме. Ако пък сме успели... пак ще се намерят и такива, които ще ни оплюят. При мен е така - няма полутонове. Свиквайте и се забавлявайте! Това е моята истина, моята история.

Ваш: Христо Стоичков"

Сподели:            
Коментари от потребители:


Все още няма коментари

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА