Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 24339

Шекерджиев: Очакваме феновете ни в залата срещу Монтана
петък 02 ноември, 2018  |   616Шекерджиев: Очакваме феновете ни в залата срещу Монтана

Юношата на ЦСКА Пламен Шекерджиев е уверен, че червените ще запишат втора победа тази вечер в Суперлигата. Армейците посрещат Монтана в 18:30 часа в повторение на полуфиналния сблъсък между двата отбора в края на миналия сезон. Това е първо домакинство на тима ни през настоящата кампания, след като в предишните два кръга момчетата на Сашо Попов биха Черно море с 3:0 във Варна и загубиха с 1:3 в Добрич от Добруджа.

"Излизаме за победа, всички са добре, мотивирани сме, всичко е наред. Няма да издаваме тайните как ще ги надиграем, разучихме ги, но имат нови състезатели, чужденци и са минали много малко кръгове, за да бъдем категорични. Но ще се справим тактически със сигурност. Не мога да кажа кои са им силни страни. Не са кой знае какво, но не са лош отбор. Няма да ни бъде лесно, но ще играем в нашата зала, така че трябва да спечелим. Домакинството не носи напрежение, а повдига настроението. Имахме две тежки пътувания до Варна и Добрич. Това ни поумори, но сега сме добре и надъхани, че ще играем в нашата зала. Надявам се феновете да дойдат и да стане хубава атмосфера в залата. Не ни вълнува толкова Монтана и тяхното състояние. Научени сме да не гледаме в чуждата паничка, какви проблеми имат или нямат. Не бих дал прогноза, освен че ще спечелим, без значение с какъв резултат", сподели Шекерджиев.

Посрещачът на ЦСКА допълни, че поражението в Добрич вече е преживяно и няма да окаже влияние върху представянето днес.

"Загубата от Добруджа е преживяна, случват се такива работи. Имахме лош ден, не играхме добре всички, те ни надиграха, бяха по-мотивирани, в тяхната зала и публиката им помогна. Играха спокойно, извадиха всички топки в защита. Няма защо да се притесняваме, продължаваме напред", каза още 20-годишният талант.

Сподели:          

СПОНСОРИ

Вземи своята абонаментна карта

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Армейско пиво

Костюми "Apolon Group"

Обувки "Кавалер"

Sponsors

Copyright © 2019 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА